2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام آقای manip30 میشه لطفا"جواب منو هم بدین! میخوام شیراز عمل کنم...بینیم هم غضروفیه...یعنی نوک بینیم گرد و بزرگه...ولی پوست بینیم نازکه.... اصن شناختی رو دکترای شیراز ندارم....شما که تو این تاپیک با شیرازیا برخورد داشتین میشه تو انتخاب دکتر کمکم کنید ممنون میشم!!!!!
سلام آقای manip30 میشه لطفا"جواب منو هم بدین! میخوام شیراز عمل کنم...بینیم هم غضروفیه...یعنی نوک بینیم گرد و بزرگه...ولی پوست بینیم نازکه.... اصن شناختی رو دکترای شیراز ندارم....شما که تو این تاپیک با شیرازیا برخورد داشتین میشه تو انتخاب دکتر کمکم کنید ممنون میشم!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

rezy جان میگم که اینایی ک خرابکار نوشتم چندجا خوندم ولی خوبیش اینه ک چون یادم میره بافاصله سرچ میکنم یادم نمیمونه دیگه تو دفترچه هس.شاید یکی راضی باشه ولی من منظورم این بوده ک مورد خراب داشته و ازاینکه نوشتم خرابکار حتما لفظ کسی بوده ک گفته و ممکنه کار خوب هم داشته باشه اما من آدم ریسکی نیستم هرگززززز
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
manip30 مشهد چون دکتر خوب نیس همه مشهدی ها با دماغای کج و رد بخیه های داغون و پولای کلانی ک دادن راضی ان....پورصادق اغلب افتضااااااااااحه مورد تو دانشگاه خودمون پره ک همه بدمیگن از بینی های اون بچه ها دراین حد.....ولی مرسی ک از یزدانفر مطمئنم کرده این که 2 هفته باید تهران بمونم خیلی خوبهههه ب نسبت بقیه دکترا!!!!فقط از کیلیپسی شدن میترسم ک باید بیام از نزذیک ببینم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
مانا جان مبارکه بینیت خیلی خوب شده....ی سوال مگه رد بخیه هات خیلی مونده؟؟؟؟که میخوای بری پیش دکتر پوست؟؟؟آخه یکی از گزینه های من دکتر سجادیانه!
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
سلام بچه ها الان یه اتفاقی افتاد من دارم از ترس سکته میکنم! لطفا هرکی میدونه مخصوصا اوناییکه تازگی با دکتر سجادیان عمل داشتن جواب بدن لطفا مخصوصا انالیا جون. الان منشی دکتر به من اس ام اس داد که واسه اندوسکوپی بینی قبل از عمل فردا بیا مطب!!! زنگ زدم گفتم این دیگه چیه گفت قانون جدیدهکلینیکها گفتن حتما باید انجام بشه وای خدا من میترسممممم کسی انجام داده؟ درد داره؟؟؟؟ گریم گرفته از ترس بخدا
بچه ها میشه برزنجی و یزدانفر و مقایسه کنید؟ کسی اطلاعی از این 2تا داره؟ من ی بینی طبیعی میخام، اگه اطلاعاتی ازشون دارین ممنون میشم بگین و اگر دکتر طبیعی کار دیگه ای میشناسید معرفی کنید؟؟؟
2810