2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015501 بازدید | 66529 پست
سیما جان اگر میخوای با خود دکتر سجادیان صحبت کنی می تونی تو فیسبوکش این کار را بکنی amir sajadian بزن تو فیس بوک می تونی ادش کنی و باهاش صحبت کنی یا به ایمیلی که تو سایتش هست ایمیل بزن و سؤالت را بپرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیما جان این خانم از کاربرهای همین نی نی سایت بوده که تو تاپیک ترمیم قبلی بود من خودش را دیدم گفتم که یه بار باهم مطب سجادیان هم رفتیم درباره دیدش هم نه من مطمئن نیستم من دارم چیزی که خودش گفته را می گم مثل اینکه پیش چند تا چشم پزشک هم رفته بود و تایید کرده بودند که دیدش مشکل دار شده یه بار هم تلفنی باهاش حرف زدم و حالش را پرسیدم که همین توضیحات را بهم داد حالا اینکه راست می گفته یا نه را دیگه خدا می دونه البته با بقیه بچه های تاپیک ترمیم که با توسلی همه شون عمل کرده بودند در تماس بودند و اونها هم حرفش را تایید می کنند
نیل جان من مطب برزنجی برای تزریق ژل به لبم رفتم اصلا نمونه بینی ندیدم جز منشی هاش که می گن خودش عمل کرده که جفتشون هم خودشون خوشگل بودند هم بینی های طبیعی خوشگلی داشتند ولی با توجه به تزریق لبم به نظرم سلیقه و زیبایی شناسی خوبی داره کار ژلش که من واقعا راضی هستم حالا شنبه آینده برای روتوش لبم باز میرم اگر نمونه بینی دیدم میام میگم
سارا جون اینی ک دارم میگم از ی دکتر پرسیدم..اول اینک چشمو میبندن برا همین چنین اتفاقی خیلی کم ممکنه بیفتهه..اره دید شخص ممکنه تار بشه ولی بعد ی مدت خوب میشه.. معمولا هم جایی بخاد اسیب ببینه مجاری و کانال اشکه.ک بخاطر عصب و التهابو این چیزاس مثه اینک.. پس مشکل خاصی نبوده ک بزرگش کردن دوستان
درود بر همه مامان پرهام: متاسفانه کسی الان توی ذهنم نیست فقط ساریخانی رو یادم میاد که هم تهران هست و هم شیراز
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810