در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم.والا من بهمن پارسال باهاش مشاوره شدم گفتم میخوام تابستون باهاتون عمل کنم اونم بهم قیمت نداد.از منشیش پرسیدم قیمت عمل بینیتون کلا چنده گفت 6800.چندروز پیش تلفنی ازش وقت عمل گرفتم.ولی چون هنوز قیمت رو بهم نگفته منشی واسه یکشنبه بهم وقت داد ک دوباره برم مشاوره.یکی باهاش تو خرداد عمل کرده بود و 5ونیم داده بود.منم میخوام باهاش صحبت کنم ک از منم همین قیمت رو بگیره چون الان ب همه 7ونیم قیمت میده ولی اگه چونه بزنی کلی ازش کم میکنه.
اولش به منم منشیش گفت که قیمت 7 و 7 و نیمه . منم خواهرم حدود 2 سال پیش باهاش عمل کرده و یادش بود از فامیلیم و با کلی منت بهم 6 قیمت داد من نه انحراف داشتم و نه پلیپ فقط زیبایی بود
بله خیلی راضیم دقیقا" همون فرمی که میخواستم شده ، پره ها از زیر برش خورده، من چون صورت گرد و پری دارم دوس نداشتم بینیم کوچیک بشه و میترسیدم مشکل تنفسی پیدا کنم و نیاز بود تیغه بینی باریک بشه و نوک بینیم پایین بود و تپل که جمعش کرده
من چند روزه که میخوام عکس بذارم ولی فرصت نشده از گوشیم بریزم تو لپ تاپ و عکسام ماله دوهفته بعد عمله و باید الان که حدود 25 روزی میگذره دوباره بندازم تا جدیدتر باشه