2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا" میشه گفت که طبیعی شده و روی قوس خیلی تأکید داشتم که خیلی ملایم باشه ، چون حقیقتا" یکی دو نمونه ازش دیده بودم که قوسشون زیاد بود و انگار بینی چسبیده بود به صورت. ولی اولش بهم گفته بود به پره هات اصلا" دست نمی زنم ولی سرعمل چون بنظرم سوراخای بینیم نیاز بود که کوچیکتر بشه گفتم اگه لازم بود برش بزن. البته بگم اون سرعمل اگه ببینه یه کاری خوبه همون کارو انجام میده
پانیذ جان هر وقت واقعا" حس کردی که این دکتری که انتخاب کردی به دلت نشسته، با انرژی مثبت برو جلو هیچ مشکلی پیش نمیاد. من قبل از انتخاب دکترم همینو به خودم میگفتم که من با هر دکتری عمل کنم خوب میشه و چون از بینی خواهرم خوشم اومده بود و الان بعد دو سال خیلی راضیه و تو صورتش جا افتاده منم رفتم پیش یحیوی ولی اینم بگم تو این تاپیک ناراضی دیدم ازش ولی بازم چون فرم بینیهاشو دوس داشتم بهش اطمینان کردم. یه غضروف گنده به من پس داده
مرسی مژگان جان.منم قوس ملایم دوس دارم.پس شب اگه تونستی حتما عکس بزار چون خیلی مشتاقم بینیتو ببینم.راستی سوراخ های بینیت متقارنه؟ سپیده جان بینی من بالاس استخونی و پایینش یکم گوشتیه
بله متقارنه ولی درمورد تورم از روزی که تیغه رو برداشتم هم مشخص بود که یه طرف بینی تورم بیشتری داره و اون سمتی هست که برش داخلی بالاتره و روی تیغه کار کرده. چشم عزیزم شب به تاپیک سر بزن ، البته عکساموبر نمی دارم
من لب بالام هنوز کامل حسش بر نگشته وقتی میخندم لب بالام ثابت میمونه یعنی بالا نمیره که دندونهای بالام پیدا بشه عین پیرزنایی شدم که دندون مصنوعیشون رو نذاشتن :|||||| حالا تو از دکتر نپرسیدی تا کی اینجوریه؟ :(
نه نپرسیدم .. اما یک شنبه ک میرم میپرسم حتما ... من مسواک میخوام بزنم مشکل دارم ... رفتم مسواک بچه خریدم ! ک بتونم دندون بالامم بزنم ! من اصن صورتم جوش نمیزدم ... اما الان جوش ریز میزنه صورتم :( 17 هم عروسی داریم عروسی دوستمه ... اصن نمیشه نرم ... باید حتما چسب بزنم برم ؟ این جوشا تا اون موقع خوب میشه یا بیشترم میشه ؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
من جوش نزدم عزیزم نمیدونم راستش :( اما کلیندامایسین بزن هر روز بهتر میشه :) اینم از دکتر بپرس بعضی ها میگن یه روز چسب نزدن اتفاقی نمیفته یکی از کاربرای نوعروس این کار رو کرده بود میگفت آخر شب بینیش انقدر ورم کرده بود اندازه بادمجون شده بود :دی منم با مسواک کودک مسواک میزنم :)) بعضیا میگن تا ۳ ماه هم ممکنه لب اینجوری باشه :((
2810