2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شامانا در مورد دکتر یزدانفر درست می گه که سبکش فوق طبیعی نیست ولی فانتزی هم نیست.معلومه که عمل شدست بینی.من 2 و3 بار پارسال رفتم. من از یزدانفر طبیعی تر می خوام فوق طبیعی.حالا باید برزنجی و منافی هم برم ببینم بینی هاشون معلومه عملین یا نه؟ اگر نشد 12 آبان بهم کلانتر وقت داده.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
آقای سروش شما از قیمت الان یزدانفر خبر دارید؟ چون فامیلمون از آشناهای دکتر بود گفت ازم 5 6 تومن گرفته باز قیمت دقیق رو بهم نگفت, برای همین اصلا نمی دونم چند می گیره. در مورد اینکه کاملا طبیعی نیست موافقم. بقیه دکترهایی که تو لیستتون هستن قیمتشون چنده؟
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
سلام آقا مانی من اگه یادتان باشه از دکتر مسعود اسماعیلی فوق تخصص جراحی پلاستیک وزیبایی ازتون پرسیده بودم بله همونه که مطبش سعادت آباد خیابان سرو ببخشید آقا مانی شما میدونید کار عمل دماغش چجوریه میگن بیشتر طبیعی عمل میکنه ممنون میشم اگه جوابمو بدید
دیشب تو خواب دستم محکم خورد به یه طرف بینیم تق صدا کرد الانم یکم درد دارم نمیدونم حالا چی میشه؟ کج میشه؟ اخه هنوز چار روز نیس که گذشته از عملم. خیلی ناراحتم کسی همچین تجربه ای داشته ایا؟
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
راضیه جان میشه یکم در مورد کارایی که از دکتر یزدانفر دیدین توضیح بدین بخصوص برای بینی های گوشتی...راستی بینی خودتون چه نوعیه؟ heaven نظر شما چیه؟ سارینا جان خب چی شد که شما کامروا رو کنسل کردین؟
من وقتی خواستم برا مشاوره برم آقای دکتر سفر بودن و منم خیلی عجله داشتم چون خونواده م در شرف انصراف بودن و این صحبتاااااا....... به دلایلی هم دیدم عمل بسته برام بهتره ، ولی خب چنتا نمونه کاری که از دکتر دیدم خوشم اومد. تعریفشونو زیاد شنیدم،کامل ترش الی جون میتونه کمکت کنه
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
2810