2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من 10 شهریور وقت داده نوشته بود موافقت خودتونو اعلام کنید اما من حس میکنم جواب ایمیلو دریافت نکرده باشه آخه اون هفته به هر کی ایمیل میزدم میگفت به دستم نرسیده می ترسم به اونم نرسیده باشه وقتمو کنسل کرده باشه آخه من آز و سی تی هم دادم
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
mah70 نگران نباش برای منم اینجوری بود الان رفته رفته داره بهتر میشه. همیشه یه طرف بینی ورمشش بیشتره همین باعث میشه کج دیده شه. یه کم صب کن
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
Rezy جان اصلا خیلی کوچیک نمیکنه اشتباه گفتن بهت من تو پنج باری که رفتم مطبش نمونه یه شکل ندیدم همه باهم فرق داشتن از خودتم میپرسه چی میخوای به من گفت از لحاظ زیبایی هرچی تو بخوای از لحاظ تنفس هرچی من بگم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
Rezy جان من دوستم که عملیده باهاش گوشتی بود یکی از کاربرای اینجا به اسم حسنا عکس قبل و بعدشو دیده از نظر من برای دوست من خیلی خوبه به دکتر گفته بوده طبیعی انصافاً خوشگل شده
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
مانیک جون منم بخاطر داروی حساسیت که میخورم همش خوابالوام، برای ورمم چای سبز و مخلوط اب کرفس و هویج میخورم از دیروزم که تامپونامو کشیدم ورمم خیلی کم شده، از یکی از دوستای پزشکم واسه درد پرسیدم گفت اگه خیلی درد داری دوتا ژلوفن بخور البته نه هرروزا وقتی دردت زیاد شد...
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
دوستان یه جراح که طبیعی و قشنگ جراحی کنه چه کسی رو پیشنهاد می دید؟ فامیلمون پیش یزدانفر عمل کرده ولی جلوی بینیش یکم کپلی هستش, اگر نوکش رو باریکتر کار می کرد خوب بود, البته قیمتش هم بالاست زیاد نمی شه بهش فکر کرد. یه دکتر با حدود قیمت 3 4 تومن که کارش خوب باشه کی رو پیشنهاد می کنید؟
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
2810