2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
سارینا جان. الان که درد نداری؟؟؟ اگه نداری چیزی نیس. منم چن بار دستم به بینیم خورد محمکم ولی چیزی نشد. نگران نباش
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان ماهان گلی اصلا نگران نباش خیلی عمله سبکیه من از فامیلمون سوال کردم درمورد بعد از عمل, مشکل خاصی نداشت. REZY: بنظر من از روبروی خیلی طبیعی هستن, از نیمرخ یکم حالت نیمه فانتزی داشت, ولی باز قشنگ بود. ولی من اصلا نمی تونم 8 تومن هزینه کنم, فکر کنم سرچ کنم با 4 تومن بتونم کسی رو پیدا کنم که طبیعی عمل کنه.
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
heaven آره 8 تومن خیلی زیاده, منم نهایت بتونم 5-5/5 هزینه کنم اما خب چند نمونه که ازش دیدم خیلی خوشم اومده ازینکه بلندی بینی رو تا حد امکان نگه میداره و این بینی رو کشیده نشون میده خوشم میاد... من از بینی کوتاه خوشم نمیاد...حالا بهرحال دارم در مورد دکتر کامروا و سجادیانم تحقیق میکنم اونا کمتره دستمزدشون... الی جان.. سارینا جان ...شما عکس و نمونه از دکتر کامروا دارین برام بفرستین؟
بهشاد جان من از چایچیان بسییییییییییییییار ناراضیم و الان عمل ترمیمی باید انجام بدم با پیوند از دنده اصلاا خوب نیست با اینکه اشنای خانوادگیه که ای کاش نبود اگه امضامو نگاه کنی متوجه میشی
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
ترانه اگه بلد نیستی برو مطب بگو برات بزنه خودتم تو ایینه ببین یاد میگیری تو نتم بگردی آموزشش هست
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ ،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
2810