2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015513 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بهار جون ببخشید من سرم شلوغ بود سر نزدم به تاپیک صفایی بسته عمل میکنه زیاد دوست ندارم حسم به عمل بسته خوب نیست میشه فرق باز و بسته رو کامل توضیح بدین
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
رها جان دکتر سجادیان هزینه عمل 4/5-5 هزینه مشاوره 30 سبک :نیمه فانتزی-طبیعی کلا سبک خاصی نداره بسته به بیس بینی عمل میکنه مشکل تنفسی نداره کاراشم معمولی به قول یکی از بچه ها wow نیست ولی بیماراش راضین
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بچه ها نمیشه گفت عمل باز بهتره یا بسته چون همش به مهارت جراح بستگی داره. مثلا بعضیا میگن عمل بسته بهتره چون بینی هیچ برشی نمیخوره (چون بلاخره هر برشی تو جراحی ریسکه)، بعضیام میگن عمل باز چون دید جراح بیشتره اما هر جراحی یه روشی برای خودش داره که اگه مهارت کافی رو نداشته باشه دیگه فرقی نداره عمل باز باشه یا بسته. پس زیاد رو این موضوع حساس نباشید و اگه کار دکترتون به دلتون نشست و حسابی درموردش تحقیق کردید با خیال راحت عمل کنید.
مامان بهار عمل باز یعنی تیغه بین دو پره باز میشه و بینیرو کامل پوستشو بلند میکنن و داخل بینی معلوم میشه هیچ ربطی به پره نداره اگه لازم بشه پره هاتم جم میکنه نگران نباش دیروز مطب صفایی بودم کاراش خوبه عریزم یه خانومی بود که همشهری دکی بودواز کرمانشاه اومده بود و بیشتر فامیلاشون با دکی عملیده و راضی بودن مشکل تنفسی هم نداشتن عزیرم با خیال راحت برو و 100 ایتالکرسی بخون که عالیه
سارا جون دکتر غلامرضا احمدی. بینی رو با توجه به صورت عمل میکنه یعنی هرچی به صورتت بیاد ولی اصلا فانتزی کار نیست کاراش طبیعی و شیکه یعنی جوری نیست که بینی فرم نداشته باشه. اگه بینیت بزرگه و توقع داری خیلی کوچیک شه بهت توصیه نمیکنم. منشی نداره ویزیتش رایگانه. هزینه ی عمل 5 تومن.
راستی دیروز یه دختره کنارم نشسته بود که میگفت داداشم میخواسته همزمان بامن عمل کنه اما چون خونش رقیق بوده دکتر بهش گفته بوده حداکثر تا یه ساله دیگه عملت نمیکنم. کلا 10 تا نمونه دیدم سه تاش که چسبی بودن بقیه همگی تیغه ها بدون قوس، سوراخ بینی ها کوچیک، نوک بینی ها بین تیز و گرد، ارتفاع کم و همه از تنفس راضی بودن. قابل توجه فران : یه دختره بود که بینیش خیلی کوچیک و ظریف بود البته صورتشم ظریف بود. دیگه روم نشد ازش بپرسم بیس بینیت کوچیک بوده یا نه.
بچه ها میشه یحیوی و نادریان رو مقایسه کنید؟بنظرتون کار کدومشون بهتره؟؟؟؟بچه هایی که نادریان توی لیست مطب گردیاتون بوده چرا باهاش اُکی نکردید؟خواهش میکنم بگید من هفته دیگه میخوام مطب گردی کنم نمیدونم با کدوم دکتر شروع کنم...از بچه های این سایت که با نادریان عمل کردن از فرم بینیشون خوشم اومد اما از قیمت دادناش میترسم...بهشون ایمیل دادم اما کسی ج منو نداد خیلیا دیگه نمیان اینجا حداقل اگه شما میدونید کمک کنید لطفا...
2810