2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
مامان بهار سادات الان دیکه دنبال این حرفها نباش عزیزم. به دکترت اعتماد کن و با توکل به خدا برو جلو. یادت باشه امشب یه غذای مقوى و کمی آناناس تازه بخوری. اکه استرس داشتى یه قرص آرامبخش هم بخور. مطمئن باش عمل, از جیزی که فکر میکنى 100 برابر راحتتره. برات یه عمل راحت و یه مماخ ایده آل و شیک آرزو میکنم. عمل کردی بیا شرح ماوقع بده :-)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

samaneh67 عزیزم من هفته پیش رفتم اما با ماشین با مترو نمیدونم روزهای زوج از 15:30 الی 20:30 مطبه دکتر.منشی نداره و هرکی حواسش به نوبت خودش هست. چند صفحه قبل شرح مطب گردی دادم میتونی بخونی عزیزم شاید کمکت کنه
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
سمانه جان ندیدم ولی کارای ترمیمیش هم تو ال سی دی بود هم بری تو سایتش هست دکتر عمل بسته انجام میده ولی برای ما که ترمیمی هستیم حتما باید عمل باز انجام بشه تا معلوم بشه اون تو چه خبره و دکترای قبلی چه کارایی کردن صفایی به من گفت بینیت پوستش ضخیمه و تا 40% بهتر میشه خوشم میاد رک مبگه. امروز میخوام برم مطب سجادیان ببینم ایشون کاراش چه طویه از نزدیک من عاشق ترمیم شماره 3 هستم شبکو تمیز
سلام دوستان شرمنده دیر شد من رفتم پیش دکتر یزدانفر.ساعت 5 رسیدیم دکتر نیومده بودمطب چند نفری داخل مطب بودن برای مشاوره ویه نفری هم اومده بود باازمایش که فرداش وقت عمل داشت .دکتر از در وارد شد خیلی خوشرو وبا ادب بود به همه سلام کرد واولین بیمار رفت داخل .درست 25 دقیقه وقت میذاشت برای هر بیمار .نوبت من که شد رفتیم داخل دکتر بلند شد با شوهرم دست داد .خوشو بشی کردن .بعد بینی منو معاینه کرد .وشروع کرد در مورد اینکه بینی عمل مهمی است وبه تنفس بیمار مربوط میشه گفت وبعد تقسیم بندی بینی ها وبه من گفت بینی تو جز درجه 2 محسوب میشه .وبینیایی که قوز دارند بدون افتادگی درجه یک هستند .وگفت من بینی رو اسکی وخوکی نمیکنه من بینی طبیعی در میارم .که کسی متوجه عملی بودنش نشه .و...هزینه 8 گفت .برام ازمایش نوشت ومعرفی کرد یه جای برای عکس .رفتم وعکس هم گرفتم .وگفت برو فکراتو بکن با شوهرت مشورت کن یک هفته قبل لز عمل بهم زنگ بزن نوبت عمل بزنم .گفت بینی که جراحی میکنه تامپون نداره یک هفته چسب .ویک هفته گچ .ومیتونی بعد از عمل هر کاری بکنی .از اخلاق دکتر خیلی خوشم اومد وخیلی ....ولی منشیش تنها نمونه بود که دیدم .بهش گفتم اقای دکتر بهم البوم نشون میدی گفت توی کامپیوتر منشی ببین ولی من جای تو بودم نمیدیدن من تا حالا شونصد تا عمل کردم وهمه رو که نذاشتم .خوباشو گلچین کردم گذاااشتم توی البوم با خنده ....حال میخام تصمیم بگیرم چیکار کنم ............؟
2810