2777
2789
عنوان

ماجرای من و خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2547 بازدید | 93 پست

سلام عزیزم روزتون بخیر 

به نظر من هم اگر همسرتون دعوت کردند شما خیلی رسمی و محترمانه و با رعایت کامل حد و حدود پذیرایی کنید نه خیلی گرم بگیرید و نه بی احترامی کنید . خیلی رسمی و جدی . شاید هم همسرتون دعوت نکردند اگر خواعرشوهرتون اومدند که رسمی پذیرایی کنید نیامدند هم که شما راحت تر هستید .شما جواب بی ادبی و بی احترامی ایشون را با بی توجهی بدهید. اصلا رفتار و گفتار ایشون را نادیده و ناشنیده بگیرید . سطح ادب و فرهنگ و شخصیت افراد با هم متفاوته همه در یک سطح نیستند قرار نیست که در مقابل افراد بی شخصیت ما هم بی ادب و بی شخصیت و غیر متمدن و بی فرهنگ بشیم .شما به خاطر همسرتون پذیرایی کنید . البته این نظر منه

فقط اونا تقربا یک هفته دیگه میان من اینو امروز که بلند شد بره سرکار قبل رفتن یه چایی دم کنم  بش ...

نه آخر شب حرف بزن ...صبح اون میره سر کار حرفت نصفه میمونه 

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صداشونو ضبط کن ...بعد جوری که صدای تو هم ضبط بشه ...تیکه هاشون که تموم شد تو بگو مامان جون ما قصدمون ...

ممنون عزیزدلم ممنون که راهنماییم میکنی  انشالله خدا تو سال جدید برات خوشحالی و خوبی بیاره🌺🌺

میگم اگه اونا اومدن و بیشتر از من به شوهرم چسبیدن نشستن دورش گفتن خندیدن من چی کار کنم 

ببین حالا اگه اومدن و اوناهم هیچ به روشون نیاوردن نشستن دور همسرم گفتن خندیدن منم که کنار چیکار کنم& ...

اگه از این مورد می‌ترسی یکی از خواهرات که کوچکتره و مجرده بگو اون چند روز بیاد خونتون که جبهه ی تو هم قوی باشه ...

یا اگه فامیلی چیزی تهران دارید بگو زنش یا دخترش بیاد خونتون اون تایمی که اونها میان تا نتونن تو رو غریب بندازن ... 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5362129/بت-خانواده-همسر-را-بشکنید

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام عزیزم روزتون بخیر  به نظر من هم اگر همسرتون دعوت کردند شما خیلی رسمی و محترمانه و با رعای ...

ممنون عزی دلم  اکثر خانوما هم همین نظر رو داشتن که احترامشونو حفظ کنم 

قربونت برم موفق باشی عسلم    

ممنون انشالله 🌺😙 میشه بهت درخواست دوستی بدم اگه چیزی شد باهات در ارتباط باشم من واقعا گاهی اوقات کم میارم عادت هم دارم به مادرم و خانوادم مشکلاتمو نمیگم واقعا گاهی اوقات میگم واش یکی باشه با سیاست باشه عاقل باشه راهنماییم کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5362129/بت-خانواده-همسر-را-بشکنید

این تاپیک رو بخون  عالیه  

تاپیکهای بانو ارتمیس رو بخون خیلی راهکارهای خوبی داره برای غلبه بر استرس و نگرانی و اعتماد به نفس خود ت هم بالا میره

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بخدا همین یک ساعت پیش شوهرم میگفت اومدن احترامشونو نگه دار  من نمیخوام دیگه به اون خواهر شوهر ...

هیچی.. سخت نکن ماجرا رو. بزار شوهرت اونا رو دعوت کنه اگه اومدن با احترام رفتار کن.. نه گرم و صمیمی، نه سرد و خشک که بعدا به شوهرت بگن دیدی به ما محل نداد، دیدی گفتیم این میخواد تو با خانواده ات رفت و آمد نکنی، دیدی گفتیم اون دشمن ماست... فرض کن من که یه غریبه هستم اومدم خونتون و قراره یه شام یا ناهار هم اونجا باشم.. با من چطوری رفتار می کنی که نه به من بربخوره و نه صمیمیت زیاد شکل بگیره.. اونطوری باش

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
اگه حرف زشتی زد بهم چی

کلا باهاش غیراز همون ورود حرف نزن هرچه هم پذیرایی داشتی بده شوهرت برا همه ببره خودت یکی دوبار بگو بفرمایید تعارف نکنید البته به بقیه ولی اسم نیار .برو تو آشپزخونه خودتو با سالادی چیزی مشغول کن ،البته بشرطی که از قبل آماده نکنی ....

ممنون انشالله 🌺😙 میشه بهت درخواست دوستی بدم اگه چیزی شد باهات در ارتباط باشم من واقعا گاهی اوقات ک ...

قربونت برم خوشحال میشم یه گوش شنوا برای دردو دلت باشم درخواست دادم عسلم

2810