2777
2789
عنوان

سونو تا آخرین هفته گفت دختره توواتاق عمل پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 38526 بازدید | 85 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فامیلا ما اصلا قران بزاری جلوشون قسم بخوری میگن دروغ میگه اینقدر ادما بیخودین مخصوصا زن عموها اوف نگ ...

وای خیلی بدهپسر با دختر چه فرقی داره مگه🥺

یادمه زنعموم برا پسراش هزارتا چشم زخم و اینا اویزون کرده بود برا دخترش هیچی حتی یه عروسکم نداشت🥴

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
خیلی.اصلا بچه دادن بغل من میگفتم این چیه دیگه بچه دختر بود اشتباهه این مال ما نیست😂

واییی اصلا چه تخیلاتی با خودت میکنی چه ارزوها یهو همش خراب میشه😂😂😂

⏆ هیچ چیز همیشگی نیست. 𖨥 𝓝𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲𝓼 𝓹𝓮𝓻𝓶𝓪𝓷𝓮𝓷𝓽. 𖨥        هر پریشان نظری لایق دیدار تو نیست❤️✨
واییی اصلا چه تخیلاتی با خودت میکنی چه ارزوها یهو همش خراب میشه😂😂😂

اره واقعا.البته بعدش دختر دار شد اونو گذاشت نیایش.اما خب کالسکه و وسایلش دیگه ی دور برا اولی استفاده شده بود😁

همتا اسم خـودمه♥
اره واقعا.البته بعدش دختر دار شد اونو گذاشت نیایش.اما خب کالسکه و وسایلش دیگه ی دور برا اولی استفاده ...

عزیزم خدا حفظش کنه🥺❤️

وای خیلی بدهپسر با دختر چه فرقی داره مگه🥺 یادمه زنعموم برا پسراش هزارتا چشم زخم و اینا اویزون کرده ...

🤣😂🤣😂احمقن احمق 

فکر کن تو اتاق عمل پرستارا میگفتن خیلی ذوق کردی ..حالا من فقط شوک شده بودم جواب دخترم رو چی بدم ..سه تا پرستار رفته بودن جلو در به شوهرم مشتولوق بدن مثلا اونم شوک شده بوده ..فقط گفته بوده جواب دخترم رو چی بدم 

اومده بودن اتاق عمل من داشتم بخیه میخوردم میگفتن باباش هیچ واکنشی نداشت بعد دکترم میگفت خب جنسیت براش فرق نداشته فکر کردی الان میپره آسمون ؟؟🤣😂🤣

وای خیلی بدهپسر با دختر چه فرقی داره مگه🥺 یادمه زنعموم برا پسراش هزارتا چشم زخم و اینا اویزون کرده ...

دقیقا همچین ادمی زن عمو بزرگم باورت میشه آنقدر فرق گذاشت بین دختر و پسر که دختر خودش بعد خیلی ارزو سه تا پسر چهارمی دختر شد وزنده نموند کلی حسرت به دل دخترش موند با کلی لباسهای دخترونه

وخدایی که برایم کافیست    

عزیزم مگه جای معتبر و گرون نرفتی؟ مگه آلت جنسی بچه رو نشونت ندادن؟ چطور ممکنه آخه

اتفاقا جای معتبری رفتم ..نرخ همه سونوگرافی ها تو شهر ما یکیه فرق نداره که ..همه تعجب کرده بودن

دقیقا همچین ادمی زن عمو بزرگم باورت میشه آنقدر فرق گذاشت بین دختر و پسر که دختر خودش بعد خیلی ارزو س ...

وای عزیزم داغ فرزند خیلی سخته خدا برای هیشکی نخواد چلی دختر یه چیز دیگه اس لباساش ناز تره