2777
2789
عنوان

سونو تا آخرین هفته گفت دختره توواتاق عمل پسر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 38630 بازدید | 85 پست
دقیقا همچین ادمی زن عمو بزرگم باورت میشه آنقدر فرق گذاشت بین دختر و پسر که دختر خودش بعد خیلی ارزو س ...

فکر کن اومده بودن ملاقات من میگفتن حالا دختر بشه پسر آدم ذوق میکنه پسر بشه دختر آدم ناراحت میشه🤨🤨🤨🤨🤨بعد شوهرم گفت اتفاقا دختر داشتن لیاقت میخواد هر کسی نداره ساکت شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هوم ولی خیلیی کمم  زن دایی منم میگفت سونو گفته سه قلو پسر هست قطعا دوتاش پسر هست یکیش معلوم نی ...

چه سالی؟؟ مشکوک نشدن که بچه هاشو دزدیدن مثلا؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بیشتر ببینید
چه سالی؟؟ مشکوک نشدن که بچه هاشو دزدیدن مثلا؟ 

سال ۹۳ نه بابا 

دروغ گفته بود سه قلو پسر 

بعدا لو رفت 

اینجوری گفته بود که داییم ذوق کنه 

ولی در عمل داییم والا دخترشو بیشتر دوس داره تا پسرشو 

وای خدایا😱

به ما تو همه سونوگرافی ها گفتن دختره نکنه پسر بشه

توروخدا دعا کنید پسر نشه ما دختر میخوایم

خیلی از اینکه به دنیا بیاد پسر باشه میترسم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
یا خدا مگه میشه تا این حد اشتباه بگن

اره حتی بدتر..ما ینفرو داشتیم هرچی میرفت سونو میگفتن دوقلو هست حتی خودش میگفت وقتی میرم ضربان قلبشون چک کنم دوبار چج میشه برای هر دوشون..ولی وقتی عمل شد یدونه بچه بود..اینقدر پیگیر شدن و شکایت بیمارستان و دکترو ...اخرشم معلوم نشد چی بود

سال ۹۳ نه بابا  دروغ گفته بود سه قلو پسر  بعدا لو رفت  اینجوری گفته بود که داییم ذ ...

همه ی مردا همینن 

شوهر من اینقدر هوای دخترم رو داره ...اصلا دخترم هست سمت پسرم نمیاد ..میگه دختر داشتن لیاقت میخواد ..البته پسرم هم خیلی دوست داره اما روحیه ی دخترم براش خیلی مهمه

حالا برا شما خیلی خوبه خداروشکر.برا من تو اخرین سونو که رفته بودم گفتن میدونستی بچه ات یه دست نداره دنیا رو سرم خراب شد چند تا سونو دیگه هم رفتم همشون اون حرف گفتن خدا میدونه من چی کشیدم ولی وقتی ب دنیا اومد خداروشکر سالم سالم بود

یاد تاپیک جنسیت نی نیت افتادم هخخخ

الان اون تاپیک رو دیدم اینقدر به دختر تو شکمم دل بستم که یادم نبود دوست داشتم دو تا جنس رو داشته باشم 

یادمه اونموقع هر کی من رو میدید میگفت پسر داری سونو گفت دختره ...همسایه هامون که همش میگفتن سونو اشتباه کرده تو پسر داری ..اما من دیگه به دخترم‌دل بسته بودم ..و به حماقت اونموقع ام میخندیدم 

یک پی بکم بچه سالم باشه ..پسرم ۶ روز بستری بود چقدر گریه کردم چقدر اذیت شد ..خدا فقط بچه سالم بده