2777
2789
عنوان

با ازدواج تو سن کم موافقید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 115 پست

۲۱ کم نیست ولی ازواج به ست نیست به بلوغ عقلی ممکن یکی با ۳۰ سال سن بهش نرسیده باش و بالعکس یکی با ۲۰ ساله برسه

هرچند کلا زیر بیست رو اصلا اصلا پیشنهاد نمیدم برای ازدواج 

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با زیر ۲۰ مخالفم 

بالای ۲۰ هم بستگی داره به خود فرد و شخص مقابل 

اول از همه علاقشون،موقعیت ها،تلاش،تفکر،حامی بودن شخص مقابل و...

با صحبت شما هم موافق نیستم که یک نفر اگرررر تشکیل زندگی رو دوست داره بگه اول روی خودم باید کار کنم باید مستقل بشم باید فلان و بعد ازدواج کنم 

این صحبت ها برای قبلا که ثبات وجود داشت اوکی بود 

الان رسیدن به این موارد میتونه سن رو تا ۴۰ هم ببره 

ذهنت رو با جملات اشتباه پر نکن 

بیشتر تایم موقعیت همین سن ها هست 

بقیش تو جامعه در اکثر مواقع رفتی کنار و سنین قبل تو پررنگ تر میشن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

21 کم نیست، مثلا ازدواج کنی و درس بخونی چی میشه؟ حتما باید فقط ازدواج کنی

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی( ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بیشتر ببینید

مخالفم 

۲۲ سالمه درسم تموم شده شاغلم هنوزم به ازدواج فکر نمیکنم می‌خوام ارشد بخونم بعد ارشدمم یکی دوسال می‌خوام برا خودم زندگی کنم 

ایشالا ۲۷ـ۲۸ به بعد بهش فکر میکنم 

خانوادمم همین نظر رو دارن

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

21 سال کم نیست

ولی هر جوری که خودت دوست داری زندگی کن

اگر خواستگار خوبی هم داشتی باهاش آشنا شو، صرفا بخاطر اینکه مستقلی خوبه همه رو ندیده نشناخته رد نکن

مسیر مستقل شدن واقعااااااا سخته، همه فقط از قشنگیاش میگن، ولی هیشکی از اون مسیر سخت و وحشتناکش نمیگه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
خیلی کمه واقعا. برای چالش های زندگی، زایمان، درگیری های خانواده شوهر و... 21 واقعا سن کمیه

درسته ولی توی سن ۲۱ تازه قراره براش خاستگار بیاد تا نامزد کنه و عقد کنه واسه حامله شدن ۲۵ سالش شده