2777
2789
عنوان

کیا قسمت جدید تاسیانو دیدن🥹🫴🏻

208 بازدید | 32 پست

خیلیییی قشنگه بالاخره یه فیلم درست حسابی دیدیم🥹🫰🏻

فقط این انتظار برا قسمت جدیدش منو کشته

به نظر شما آخرش چی میشه؟

من میگم ازدواج امیرو شیرین غیرممکنه از لحاظ منطقی

شایدم جمشید سکته کنه بمیره 

پیش بینی شما چیه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فک کنم یه بلایی سر شیربن میاد 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

قسمت جدید اومده؟ من تا اونجا دیدم که مامورا میان

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
بیشتر ببینید
خیلی قشنگهبهم نمیرسن به نظرت آخرش چی شد اوتجا ک فیلم تموم شد

آره چون اسم فیلم هم غمگینه

همین منم تو خماریش موندم دارم دیوونه میشم

فک کنم امیر یه کاری کرد یه حرکتی زد 

آره چون اسم فیلم هم غمگینههمین منم تو خماریش موندم دارم دیوونه میشمفک کنم امیر یه کاری کرد یه حرکتی ...

امروز میاد؟ 

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
بیشتر ببینید