2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بدنشون انقدر بد بو میده😣😣🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 14896 بازدید | 106 پست
ببین من میگفتم شاید من اینجوری حس میکنم... شوهرم ک اومد خونه گفت این چ بویه !!گفتم چجور بویه گفت بوی ...

گفتی بوی کپک یادم اوخمد به بوی موادی که توی روزهای پ ر ی و د ی از درون بدن میان بیرون و اینکه بدبختانه چند روز پیش از زمانش هم کم کم بوی بخشهایی از بدن  هم ناخودآگاه تغییر پیدا می کنه  تا تموم بشه و دوباره برگرده به روزهای پیش از اون   

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
من هر روز ازخواب بیدار میشم دوش میگیرم بدون استثنا ییکبارم غروب ک کارامو انجام میدم یا قبل از خواب م ...

شوهر منم همینه ولی زینک میزنه زیر بغلش خیلی خوب میشه

ولی من یه مدت زدم بهم نساخت زیر بغلم جوشای بزرگ درآورد

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چندتا محصول معرفی میکنی؟

برای بوی بدن؟ بنظرم اول یه ویزیت بشن شاید دلیلی داشته باشه این حجم از بوی عرق. بعدش دوش که میگیرن شامپو بدن های مارک مای خوبه بعدش لوسیون بدن نیوآ و  بادی اسپلش ویکتوریا سکرت به ترتیب بزنن و مام دئودورانت کیو وی و بعدشم عطر و ادکلن بزنن. دوش روزانه خیلی مهمه. من زنداداشم بدنش خیییلییی بود میداد طفلی اینکارارو بهش گفتم کرد الان عالیه. بهداشت خیلی موثره

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
آره منم اومدم تو حس کردم🥴🤧

🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به قرآن همیشه تو اینجور تاپیکا یکی پیدا میشه از خودش تعریف کنه ☹️☹️☹️☹️ بسی جای این پست خالی بود مر ...

😐😐

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بعضیا همینجوری نشسته عرق میکنن من اینطوری نیستم اگه کار خونه انجام بدم عرق میکنم یا تابستونا ولی در ...

نه خوبه، من اگه خیلی بدوم یکم عرق میکنم که این مشکل داره😔

شما ریتم بدنتون طبیعیه

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
سلام. اون پودری که گفتید میشه توضیح بدید چیه؟  مواد مضر و شیمیایی نداره؟

سلام گلم.پشتش نوشته صد در صد گیاهیه

از چند تا گیاه تشکیل شده

خودم تقریبا دو سال دارم استفاده میکنم به اطرافیانم هم پیشنهاد دادم اونام خیلی راضی ان

حالا نمیدونم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
یه بار تو مدرسه از بوی بدن کنار دستیم سر درد گرفتم بدبختی روم نمیشد به کسی بگم یه هفته سر درد داشت ...

دختره دوقلو کلاس ما بود بوی گوشت کوبیده میدادن خیلی وحشناک اصلا نمیتونستم تحمل کنم واقعا تعجب میکردم یعنی اینا هر روز آبگوشت میخورن

من میدونم چی میگی منم با ادمای اینجوری مواجه شدم نمیدونم چرا یه بار یه پدربزرگه نوه اش رو اورده بود پارک وای به محض اینکه نزدیکش شدم عق زدم قشنگ نمیدونم این چه بویی بعضیا میدن خانمارم دیدم 

زیر بغل فقط با بوتاکس درست میشه فقط سالی دوبار هرشش ماه میزنیو تمام نه عارضه داره نه دردسر

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

بله متاسفانه اینجوریه

بعضیا بدناشون بوی تندی داره

منم اطرافم دارم

تا جندساعت بوشون میمونه حمومم زود زود میرن

و خیلی تمیزن

ولی چاقن شاید به خاطر چاقیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سه نفر داریم تو نزدیکا این طورن

اصلااااااا دیوونه میشم 

دوتاشون که میبینم خیلی رعایت میکنن ولی چه کنن ببچاره ها کاری نمیشه کرد

اصلا اتاق که هیچ وارد خونه شون میشی بوشون حس میشه حتی طرف که همسایه ام هست از تو راهرو رد میشه که بره سوار اسانسور شه بوش میمونه تا ساعت ها

همینجوری فهمیدم بعد حدود یک ماه از مسافرت برگشته😁😁