2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بدنشون انقدر بد بو میده😣😣🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 14899 بازدید | 106 پست

چن نفر میشناسم همین طورین

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای ندیدم تاحالا رو بو حساسم مطمعنم استفراغ میکنم 😢😞😷

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

به خاطر دفع سموم بدنشونه.. کبد که خراب باشه عرق بوی خیلی بدی میده.. یادمه یه همکلاسی داشتم بدنش بوی کله پاچه میداد، هربار میگفتم کله پاچه خوردی میگفت اوق از کله پاچه متنفرم ولی همیشه بوی بدنش این بود.. خودکار بهش قرض میدادم بهم که برمیگردوند خودکارمم بو گرفته بود.. یه پزشک طب سنتی میگفت بوی عرق نشون دهنده کبد خرابه 

ولی اینکه من زیاد عرق نمیکنم هم خوب نیست این نشون میده منافذ پوستم بسته هست و سموم بدنم دفع نمیشه🤕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
خوبه حداقل از این شانس آوردم  عرقم بوش کمه و حتی اگه حمومم نرم بو نمیدم

به قرآن همیشه تو اینجور تاپیکا یکی پیدا میشه از خودش تعریف کنه ☹️☹️☹️☹️

بسی جای این پست خالی بود مرسی پرش کردی😐😐😂😂😂

خب عرقه دیگه مال منم خیلی بدبوئه ولی خودمو تمیز میکنم و لباسامو زود به زود عوض میکنم ظهر کلاس داشتم عوض کردم و زیربغلمو شستم بازم لباس جدیدم بو گرفته چیکار کنیم دست خودمون این با این همه مشکلات زندگی🤦‍♀️

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

به خاطر غدد عرق و تغذیه و ژنتیک هست.باید برن دکتر و تغذیه‌شون اصلاح کنن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
وای چیزی که امروز من تو مطب سونوگرافی داشتم میمردم بابتش. یه خانوم همراه بیمار بود بوی بدنش مطب رو گ ...

یه چندتا محصول معرفی میکنی؟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
به خاطر دفع سموم بدنشونه.. کبد که خراب باشه عرق بوی خیلی بدی میده.. یادمه یه همکلاسی داشتم بدنش بوی ...

بعضیا همینجوری نشسته عرق میکنن من اینطوری نیستم اگه کار خونه انجام بدم عرق میکنم یا تابستونا ولی در اونحدی نیست که شرشر عرق کنم خیلی معمولی یک کوچولو

این ک بد نیست؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خانمها من عرقم بوش معمولیه یعنی خیلی بد بو نیست ولی خییییلی عرق میکنم وبیشتر بالاتنه س  علت عرق زیاد چیه؟

حتی زمستونم عرق دارم 😞

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست