2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بدنشون انقدر بد بو میده😣😣🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 14899 بازدید | 106 پست
ای بابا مگه مام و چیزای دیگه بی ضرره؟ مهم اینه بهم حس خوب میده

مام بدون آلومینیوم هس ضررش خیلی کمتره

سنگ مرداب خطرناکه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
مام بدون آلومینیوم هس ضررش خیلی کمتره سنگ مرداب خطرناکه

باش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعضی ها نمیدونم چرا اینجورین  دخترخالمم روزی دو دفعه میره حموم مام اسپری و عطر استفاده میکنه ب ...

من بهش یه محصول میدم تضمینی

اگر بوش نرفت میتونه پولش رو بگیره

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

من هر روز ازخواب بیدار میشم دوش میگیرم بدون استثنا ییکبارم غروب ک کارامو انجام میدم یا قبل از خواب موهامو جمع میکنم و بدون اینکه موهام خیس بشه بازم‌میرم بدنمو لیف میکشم و لباس تمیز و شسته شده میپوشم یعنی در روز دوبار شستشو و دوباز تعویض لباس

انقدر لباسامو میشورم ک همشون کهنه شدن یک روز درمیون لباسشویی روشن میکنم

اما بازم زیربغلم بو عرق میده البته در حدی نیست ک مثلا یکی میشینه کنارم متوجه بشه خودم متوجه میشم یا اینکه مثلا همسرم سرشو میزاره تو بغلم

اما با اون همه وسواسی ک من ب هرج میدم همونم نباید باشه نمیدونم واقعا چرا بو میده

سنگ‌مردابم ک میگن واقعا کارسازه من ی مدت استفاده میکردم عالی بود یک روز درمیون حموم میرفتم ولی مضره واسه اون دیگ استفاده نمیکنم همیشه هم همه جام بو گل میده فقط زیر بغلم بو عرق میده اصلا از حموم درمیام حوله تنمه هنوز و هیچچچ عرقی نکردم اما بینیمو میچسبونم زیربغلم بو میکنم انگار پوست زیر بغلم بو میده یعنی اینجوری بگم و بوی عرق نیست بوی زیر بغله

فک کنم ب خاطر غددهامونه

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
من هر روز ازخواب بیدار میشم دوش میگیرم بدون استثنا ییکبارم غروب ک کارامو انجام میدم یا قبل از خواب م ...

عزیزم فوری کامل خشک کن و اسپری پودری رکسونا بزن و روزی دوبار بزن واقعا خوبه 

ولی خشک کردن فوری زیر بغل خیلی موثره چون رطوبت باعث رشد باکتریها میشه و فوری بو میگیره 

منتظر اتفاقات خوبم 
بعدش همون اندازه نخود رو باید پاک کنم یا نه؟  بلد نیستم اصلا😪😂

من خودم یه پودری میزنم عالیه

پودر گل محمدی هم داره

بهت سفارش میکنم اونو بزن

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
عزیزم فوری کامل خشک کن و اسپری پودری رکسونا بزن و روزی دوبار بزن واقعا خوبه  ولی خشک کردن فوری ...

این اسپری رو میگیرم امتحان میکنم

ولی فوری خشک میکنم با حوله

از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃                             بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را ..  زمین حال بدی دارد...
من هر روز ازخواب بیدار میشم دوش میگیرم بدون استثنا ییکبارم غروب ک کارامو انجام میدم یا قبل از خواب م ...

یکبار امتحان کن یکم سرکه سفید رو بعد اینکه از حموم میای بزن به دستت بزن زیر بغلات. هر چند ساعت یکبار تمدید کن. فکر نمی‌کنم ضرر داشته باشه. باعث میشه بوی عرق هم خیلی کم باشه.

یکبار امتحان کن یکم سرکه سفید رو بعد اینکه از حموم میای بزن به دستت بزن زیر بغلات. هر چند ساعت یکبار ...

اخه کی میشه هرچندساعت ی بار همش سرکه سفید بزنم ب خودم