باهم از ازدواج حرف زدیم ولی هنوز به نتیجه نرسیدیم،مشکلاتی که داره فعلا نمیذاره تصمیم جدی بگیره،چیکار کنم نظرش مثبت بشه؟؟همو دوس داریم و از خیلی لحاظ به هم میخوریم ولی مشکلات مالی و ترس از ازدواج داره
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مطمئنی اصن دلش میخواد که ازدواج کنه؟ یعنی مشکلات مالی نداشته باشه بدو بدو میاد باهات ازدواج میکنه؟
به خواسته اونم فکر کن
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من کات کردم سر چیزای الکی بعدا فهمیدم اشتباه از خودم بود
کی این اتفاق افتاده و چند سالتونه
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
مطمئنی اصن دلش میخواد که ازدواج کنه؟ یعنی مشکلات مالی نداشته باشه بدو بدو میاد باهات ازدواج میکنه؟به ...
اره خودش گفت،گفت که دوسم داره و دلش ازدواج میخواد ولی بخاطر شرایطش نمیتونه ، بازم قرار شد فکرامونو بکنیم و احساس میکنم از وقتی حرف زدیم بهم دید ازدواجی پیدا کرده،از رفتاراش حدس میزنم
پنج ساله آشنا شدیم یه سال کات بودیم،من کات کردم بازم اون اومد جلو من ۳۵ و اون ۳۸
اها پس اوکیه دیگه حله
شما خودتون با توجه ب سنتون ب بلوغ فکری رسیدید دوتاتون بهتر از ما میتونید تصمیم بگیرید .دیگه ۳۸ هم سنی نیست ک بخواد بچگانه تصمیم بگیره . دیگه بگو بهش ۳۸ سالته دیگه کی میخوای منو بگیری
شما خودتون با توجه ب سنتون ب بلوغ فکری رسیدید دوتاتون بهتر از ما میتونید تصمیم بگیرید .دیگه ۳۸ هم سن ...
😂😂😂همینجوری رک بگم؟😁
مرسی عزیزم ممنون از نظرت،درسته منطقی حرف زدیم ولی خوب فعلا منتظرم که خودش حرفی بزنه، من بگم گارد میگیره،بی تفاوتی روش جواب میده ولی خوب رفتارمم گفتم یه تغییراتی بدم شاید زودتر به نتیجه رسید🙂