2777
2789
عنوان

سر دوراهی سختی قرار گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 51 پست

اول 19 سالگی سن مناسبی برای ازدواج نیست سنت هنوز کمه

بهتر به شغلت بچسبی

بعدم هرکسی برای خودش نظری داره

بعدم ازدواج یک شیعه با سنی نه این که نشه ولی بهتره انجام نشه چون بعدن تو زندگی به مشکل می خورین

توی ازدواج اصلا به مادیات فکر نکن نه این که اصلا فکر نکنی نه حتما همسر آیندت باید یک مقدار پول اولیه برای شروع زندگی رو داشته باشه ولی مادیگرا نباش

این دوتا خاستگار هم هردو خوب هستن این جوری که شما تعریف کردین

ولی همه معیار هاتون پول نباشه معیار های دیگه روهم بسنجید

گفتین نصیحت نکنم نمی کنم

فقط یک چیزی می گم دست از چشم و هم چشمی بردار بچسب به زندگی خودت

چون بعدن بدبخت می شی

هیچ وقت هم شوهر خودت رو با دیگران مقایسه نکن چون این باعث می شه نصبت به شوهرت دل سرد بشی

خوبه که نماز می خونی و حجابت رو رعایت می کنی

انشالله یک بخت خوب هم نصیبت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شبت بخیر. من نظرم این هست که دوتا خاستگار هات بیان. بعد مقایسه کن و شغل هرکدوم به دلت بیشتر نشست انتخاب کن. بعدم ببین ظاهر کدوم بهتر هست بعدم تحقیق کنید.‌ببین یا برو مشاوره یا بالاخره از یکی از خانواده ات نظر بخواه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ببین بزار اول بیان بعد تصمیم بگیر فعلا به چیزی فکر نکن 

ای کاش به این اسونی بود ممنونم

چرا نباشه 

اتفاقا هست 

شما خانواده پول داری هستین 

خب درسته باید یکی هم سطح خودتون بگیری 

ولی هنوز احساس می کنم که به درجه عقلی ازدواج نرسیدی 

ببخشید که البته این رو می گم 

از حرف های خودتون متوجه شدم 

یک بیشتر فکر کن 

دختر خالت رو بزار کنار اصلا به اون و ازدواجش فکر نکن 

سلام عزیزم

اول از همه بهترین کارو کردی که با اون پسر کرد کات کردی

بدون شک برات مشکل ساز میشد

بین دوتا موردی که گفتی،از نظر پرستیژ شرکت پتروشیمی بیشتر به چشم من اومد

ولی خیلی موقعیت کاریش سخته.بعدا مشکل ساز میشه اینهمه دوری...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقعیت بهتر رو اونی که توی شرکت حفاری کار می‌کنه داره

ببین کدوم بیشتر به دلت نشسته

یه مدت با همون آشنا شو

مشاور برو

اخلاقیات و خلق و خوی هم رو بشناسید

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

اگر دیدی واقعا یکشون خوب هست خب قبول کن .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌همیشه میگن یا نصیبو یا قسمتو.‌هرکدوم که قسمتت شد فقط اول بزار بیان ببینشون اصلأ ببینی چه جورین بعد تصمیم بگیر 

چرا نباشه  اتفاقا هست  شما خانواده پول داری هستین  خب درسته باید یکی هم سطح خودتون ...

یه ماهه سعی کردم ولی نیاز به زمان بیشتر دارم

راستش تکلیفم با خودمم مشخص نیس 

دستت طلا خانمی

یه ماهه سعی کردم ولی نیاز به زمان بیشتر دارم راستش تکلیفم با خودمم مشخص نیس  دستت طلا خانمی

حتما برو مشاور 

برو مشاور قبل خاستگاری 

اگه نمی تونی بری مشاور 

مشاور تلفنی بگیر 

خیلی بهت کمک می کنه تو مسیر درست قرارت می ده