2777
2789

این چالش رو تو اینستاگرام دیدم گفتم با دوستای نی نی سایتی این چالشو انجام بدیم،چون انجام چالش به صورت دسته جمعی به آدم انگیزه ی استمرار میده و باعث میشه آدم انگیزه بگیره و وسطاش نصفه کاره ولش نکنه،پس اونایی که تو چالش شرکت می کنید اعلام کنید و هر روز بیایم تو همین تاپیک به همدیگه گزارش انجام چالش رو بدیم که بقیه هم بخونن و انگیزه بگیرن

.

.

۶۳ روز ناپدید شو و در این مدت این ۶کار رو انجام بده:

۱.روزانه فقط ۱۵دقیقه در فضای مجازی باش

۲.حداقل یک ساعت در روز را صرف یادگیری مهارت جدید کن

۳.تمام بهانه ها را حذف کن و روزانه یک ساعت ورزش کن

۴.ده دقیقه در روز مدیتیشن کن

۵. روزانه ۱۰ صفحه مطالعه کن

۶.ساعت ۱۰شب بخواب و ساعت ۵صبح بیدار شو

.

امیدوارم بعد از ۶۳ روز تحول های باورنکردنی در همه ی جنبه های زندگی تون به وجود بیاد و در هر زمینه ای که میخواید پیشرفت های چشمگیری داشته باشید،اگر به این چالش علاقه مندید تاپیکو پربازدید کنید که نی نی سایتیای بیشتری بهمون بپیوندن

هفته ای چهار روز در هفته ساعت چهار و نیم بیدار میشم چون محل کارم دوره 

اینقدر خسته میشم که دیگه انرژی ورزش کردن ندارم 

گوشی متاسفانه تنها سرگرمی و تنها رفیقمه مهارت هم یه دوره آموزش و کاربرد هوش مصنوعی و برنامه نویسی ثبت نام کردم 

مطالعه هم کم و بیش دارم به خاطر دانشگاهم 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه ها ولی من فعلا افتادم رو دور تنبلیو از گوشی نمیتونم دل بکنماز خانواده ام دور شیم ینی؟

راستش من حدود ۵ساله که تو همین وضعیت تو هستم،دقیقا از وقتی که فضای مجازی دارم،به شدت تنبل و اهمال کار شدم و همه ی کارامو رو هم تلنبار میکنم و میگم بعدا انجام میدم و به شدت معتاد گوشی شدم،از صبح تا شب وقتمو تو اینستا و توییتر و یوتیوب میگذرونم و واقعا از این وضعیت خسته شدم و تصمیم گرفتم که بالاخره یه تکونی به خودم بدم،نه خانواده نه،فقط فضای مجازی و آدمایی که فقط تو فضای مجازی باهاشون در ارتباطیم و بیرون از فضای مجازی ارتباطی باهاشون نداریم

راستش من حدود ۵ساله که تو همین وضعیت تو هستم،دقیقا از وقتی که فضای مجازی دارم،به شدت تنبل و اهمال کا ...

من فکر میکنم دارم افسردگی میگیرم.

باید یه فکری بکنم الان از دیشب ظرفا تلنبار شده و من اصلا دلم نمیخواد بشورمشون.

البته من شاغلم ولی قبلا کارامم میکردم.