2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440029 بازدید | 117674 پست
از شمام پررنگ😍

آره😍دیگه خیالم راحته،حالا میرم سرفرصت آزمایشی میدم،یه سوال الی جون،دوستم داشت الان بهم میگفتی تا هفته هشتم که باید بری سونوی قلب به کسی نگو،وقتی قلبش تشکیل شد و خیالت راحت شد بگین،کلی هم دلیل آورد برام،میخواستم ببینم نظر شما و سایر دوستان چیه،الان فقط خودمون بدونیم و به کسی اعلام نکنیم بهتره؟

آره😍دیگه خیالم راحته،حالا میرم سرفرصت آزمایشی میدم،یه سوال الی جون،دوستم داشت الان بهم میگفتی تا هف ...

بله عزیزم منم همین کارو کردم.فقط به خیلی نزدیکا گفتم مثل مامانم ولی فامیل بعد تشکیل قلب.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم،خب پس منم بهتره چیزی نگم

نه‌نگی بهتره.بعضیا که تا سه ماهگی نمیگن.ولی من نمیتونم 😅

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
نه‌نگی بهتره.بعضیا که تا سه ماهگی نمیگن.ولی من نمیتونم 😅

مثل من،بعد چهل سال حامله شدم دلم میخواد به همه بگم😅منم اگه دوستم تاکید نکرده بود نمی‌دونستم بهتره که نگم😂😂😂دیگه خیلی تاکید کرد نگیا😂گفتم باشه😂

مثل من،بعد چهل سال حامله شدم دلم میخواد به همه بگم😅منم اگه دوستم تاکید نکرده بود نمی‌دونستم بهتره ک ...

ای جانم بعد چهل سال واقعا هم آدم ذوق زده میشه ولی نگی تا همون قلب بهتره.

من یک هفته بعد اقدام بی بی زدم منفی بود هیچ علائمی ندارم نه علائم پریودی نه بارداری هیچی ۲۰ موعدمه

یک هفته بعد اقدام که هیچی نشون نمیده 10 روز باید از موعد بگذره تا بیبی چک جواب قطعی بده 

مثل من،بعد چهل سال حامله شدم دلم میخواد به همه بگم😅منم اگه دوستم تاکید نکرده بود نمی‌دونستم بهتره ک ...

منم نمیخواستم به هیچکی بگم ولی اطرافیانم یکی بود که نتونست تحمل کنه واقعا تا سه ماهگی صبر کنی بهتره چون قلبش و همچی تشکیل میشع منم استرس دارم حالا 7 هفتمه همش میگم قلبش تشکیل شده یا نه خداکنه خارج از رحم نباشه البته تا هفته قبلی اصلا به این.چیزا فکر نمیکردم

منم نمیخواستم به هیچکی بگم ولی اطرافیانم یکی بود که نتونست تحمل کنه واقعا تا سه ماهگی صبر کنی بهتره ...

تا سه ماهگی که صبر نمیکنم😅یعنی دلیلی نمی بینم ،ولی تا تشکیل قلب صبر میکنم،ممنونم که نظرتو گفتی❤️

بچه ها ماه قبل سونو بهم گفت کیست داری،این ماه پری شدم وقتی کیست میافته مشخصه تو پری منظورم حالت لخته ...

من شنیدم گاهی معلوم نی

اصلا هیجان زده نشدم نمی‌دونم چرا شاید باورم نشده هنوز😅😅😅دیگه به شوهرم چیزی نمیگم بره سرکار تا قضی ...

شوهرت سوپرایز کردی؟😁

شوهرت سوپرایز کردی؟😁

آره،واقعا سورپرایز شد،رفتم یه مقدار خرید کردم و اومدم یه دوستمم گفتم بیاد فیلم بگیره،از راه اومد درو باز کردم شوکه شد منو بغل کرد گریه کرد. بعدا بار موقع شام خوردن هم یهو قاشق چنگال رو‌گذاشت دستاشو گذاشت رو صورتش و گریه کرد،ولی من اصلا تا الان اشکم نیومده،چرا؟نمیدونم😐یه طوریم،گیجم،منگم،وقت دکتر گرفتم دوشنبه برم دکتر،فشار خونم رفته رو چهارده،ضربان قلبم می‌ره بالا و نمیاد پایین،شبا از شدت تپش قلب از خواب میپرم و همش کابوس میبینم،عمه م هم خیلی قدیم دوتا جنین پسرش رو به خاطر فشارخون از دست داده🥺یه دختر داره فقط،اونم زیر نظر دکتر بوده که سالم به دنیا آورده تش،خلاصه که من اصلا فشار خون نداشتم تا حالا،همیشه فشارم دوازده رو هشت بوده،یهو با بارداری فشارم رفته بالا،میگم شاید گیجی و منگی و بی احساسیم به خاطر فشار خونه.