2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو اوج کرونا همکار همسرم دعوت کرد باغشون یکی از روستاهای دورافتاده

رفتیم خانوادشون اونجا بودن از عروسی و ... صحبت میکردن همه شاد نه ماسک میزدن نه ترسی داشتن نه از هم فرار میکردن.... نه حرفی از بیماری بود

چقدررر پیششون حالم خوب بود و نگاهم عوض شد

همین ترس و عدم صله رحم ک فرار از همدیگه باعث بیماری میشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
تو اوج کرونا همکار همسرم دعوت کرد باغشون یکی از روستاهای دورافتاده رفتیم خانوادشون اونجا بودن از عرو ...

واقعا به بی فرهمگی همکار همسرت افتخار میکنی؟ صله رحم؟؟ اون مادرایی که بخاطر کرونا مردن تو بیمارستانا چی؟ خدا میدونه تو اون باغ چند نفرتون ناقل و بیمار بودید...بخدا قسم درکتون نمیکنم، دو برابر جنگ تحمیلی کرونا از ایران آدم کشت، شماها وجدان دارید؟؟؟

تو اوج کرونا همکار همسرم دعوت کرد باغشون یکی از روستاهای دورافتاده رفتیم خانوادشون اونجا بودن از عرو ...

اره دقیقا اینم هست

منم اونموقع ها اصلا راجبش فکری نمیکردم

زیادم حالا رعایت نمیکردم

ولی تو این تاپیک یکی گفت ینفر تو ۴۸ ساعت فوت کرد بخاطر این بیماری خیلی ترسیدم😭😞😔

Nail artist 🤍  

واقعا به بی فرهمگی همکار همسرت افتخار میکنی؟ صله رحم؟؟ اون مادرایی که بخاطر کرونا مردن تو بیمارستانا ...

یکم آروم تر چه خبره 

چی میدونی از واقعیت بیماریهای نوظهور ؟ از پشت پرده شون چی میدونی ؟  از آزادسازیها چی خبر داری ؟ از ناقل بودن ؟ اصلا سرایت یک بیماری چیه ؟

بیخیال

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اره دقیقا اینم هستمنم اونموقع ها اصلا راجبش فکری نمیکردمزیادم حالا رعایت نمیکردمولی تو این تاپیک یکی ...

وقتی بترسی سیستم ایمنیت ضعیف میشه

تلقین میکنی و استرس میگیری و بیمار میشی

چه بسا بیماریهایی که تو کرونا به اسم کرونا ثبت کردن تا آمار زیاد بشه

یه چیزی بگم خونت رو تصفیه کن مصفای خون بخور و نزار بدنت کم خون بشه ، قلبت نزار بیمار بشه