2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440328 بازدید | 117674 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن گلم بخدا اینترنتمون خراب شده نمیدونم چرا خیلی ضعیف شده بخاطر اون نمیتونم بیا منم دیوونه میشم

بی بی چک زدی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام عزیزم هنوز خبری نی پریود نشدم ۱۰روز گذشته استرس دارم نمیدونم هم بتا بدم یا ن میترسم منفی باشه ن ...

عزیزم بارداری دیگه ، بتا بده بیا خبر خوششو بهمون بده توکه گفتی سابقه نداره انقدر عقب بندازی یه بی بی دیگه هم بزن ولی بنظر من فردا صبح برو بتا بده

ن گلم بخدا اینترنتمون خراب شده نمیدونم چرا خیلی ضعیف شده بخاطر اون نمیتونم بیا منم دیوونه میشم

عزیزم تااینجا که من متوجه شدم جنسیت پسر دیر بی بی نشون میده یا اگه نشون بده کمرنگه شماهم احتمالا بارداری، راستی عزیزم شماهم گرمی جات میخوری ،مثلا لبنیات و.. نمیخوری؟

ان شاالله بارداری شماهم گلم برامنم دعا کن عزیزم

مرسی عزیزم،انشاالله هردو باردار باشیم این ماه❤️،من امروز روز سی و سوم پریود هستم،ولی اصلا دلم نمی‌خواهد بی بی چک بخرم برعکس ماه‌های قبل که به قول شوهرم هر هشت ساعت یکبار تست میکردم😂😂البته اون اغراق میکرد،از دو سه روز قبل پریود روزی یکبار که نهایتا پریود میشدم و بیخیال میشدم،این ماه واقعا نمی‌خوام اون حس ناامیدی دیدن بی بی چک منفی رو تجربه کنم،یا هستم که صبر میکنم یک هفته از موعدم بگذره بعد تست بدم،یا نیستم و فقط یک تاخیر معمولیه که همین امروز و فردا پریود میشم دیگه.راساش واقعا علایم بارداری رو‌ندارم و به شدت علایم پریود دارم.

عزیزم تااینجا که من متوجه شدم جنسیت پسر دیر بی بی نشون میده یا اگه نشون بده کمرنگه شماهم احتمالا بار ...

عه واقعا راست میگی نمیدونم‌بخدا اره عزیزم رژیم میگرفتیم ولی الان ن‌ نگرفتم میخورم همه چی 

عزیزم بارداری دیگه ، بتا بده بیا خبر خوششو بهمون بده توکه گفتی سابقه نداره انقدر عقب بندازی یه بی بی ...

اره خیلی زیاد نداشتم دو‌سه روز‌میگذشت ولی الان۱۱روز میشه الان خونه بابام اینا هستم باید برم خونه بعد ازمایش بدم