2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440299 بازدید | 117674 پست
[QUOTE=273082280]😅😅😅😅احتمالا به خاطر اینه که شما ده روز بعد موعد پریود تست کردی و دیگه بچه خوب ج ...

اره سنت کمه بدنت آماده و قویه زود باردار میشی،اگه بچه زیاد نمی‌خوای حواست جمع باشه که ممکنه سالی یه بار اشتباه کنی همون یه بارم دوباره مامان بشی.من تو بارداری قبلیم که حدودا پنج سال پیش بود با یک خطای جزیی😂حامله شدم،انقدر الکی که وقتی بی بی چک رو دیدیم باورمون نشد،رفتم آزمایش که دیدم عدد بتا سربه فلک کشیده😅اونم فقط دو روز بعد موعد پریودم،دیگن سریع سقطش کردم چون شزایطمون خیلی خاص بود و نمیشد،حالا که می‌خوام شش ماهه نشده،خب خودمو شوهرم پنج سال از آبان جوونتر بودیم،شمام چون خیلی جوونی دیگه با اولین حادثه😂در اولین ماه اقدام حامله شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم،انشاالله که مثبت باشه و بیام اینجا بگم🤗

چند روز گذشته از موعدت ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
چند روز گذشته از موعدت ؟

ببین من پریودم بیست و هشت تا سی و یک روز هست،بیشتر بیست و نه روزه،دیگه در کل بازه ی کلیشه رو گفتم،امروز روز سی و چهارمم لود،اگر بیشترین زمان رو یعنی سی و یک رو حساب کنیم شهروز تاخیر،اگر بیست و هشت روز شش روز تاخیر

ببین من پریودم بیست و هشت تا سی و یک روز هست،بیشتر بیست و نه روزه،دیگه در کل بازه ی کلیشه رو گفتم،ام ...

به سلامتی عزیزم‌.ان شاا... که همین ماه بارداری .ولی کاشکی میذاشتین یه هفته بگذره دیدی اونم چهار روز عقب انداخته بود منفی بود بعد ده روز بازگذاشتن مثبت شد.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
اره سنت کمه بدنت آماده و قویه زود باردار میشی،اگه بچه زیاد نمی‌خوای حواست جمع باشه که ممکنه سالی یه ...

خخخخخ اره راس میگی فولیکولم ۲۴بود ن بابا ی دونه دیه کافیه چیکار دارم تو این زمونه سخته بچه بزرگ کردن ایشااللع ک شما هم باردار میشین 

هم‌نی نی دارشدن خودت مبارکه هم داداش دار شدنت😍الهی کامتون تا ابد شیرین باشه از خوشی های دنیا

واییییی عزیزم خیلی ممنونم بهترین دعای خوبی ک کردی واسمون خیلی ممنونم مهربونم انشالله شما هم مامان میشی توکل ب خدا کن

به سلامتی عزیزم‌.ان شاا... که همین ماه بارداری .ولی کاشکی میذاشتین یه هفته بگذره دیدی اونم چهار روز ...

آره عزیزم،رایت میگی،من چوب عجله داشتن رو ماه‌های قبل هم خوردم و بعد پریود شدم و غصه خوردم،واقعا بهتره آدم یه هفته ده روز صبر کنه،برنامه این بارمم همین بود،ولی دو روز بود حالم واقعا بد بود،کارای خونه مو‌ نمیتونستم بکنم،بدخواب بودم،سینه هام انگار با پنجه بکس زده بودن توش😂 از شدت درد،دیگه گفتم یه بی بی چک بزنم اگه حامله نبودن امروز برم دکتر،باز دیشب ساعت یک خوابیدیم و من پنج بیدار شدم😐خوابم نبرد،دیگه رفتم تست کردم و در کمال ناباوری مثبت بود😍

اصلا هیجان زده نشدم نمی‌دونم چرا شاید باورم نشده هنوز😅😅😅دیگه به شوهرم چیزی نمیگم بره سرکار تا قضیه رو هضم کنم😂 و برم یه چیزای مختصری بخرم و عصر که میاد سورپرایزش کنم،یعنی اصلا باورم نمیشه😅پریشب شوهرم میگفت برام وقت دکتر اورولوژی بگیر برم ببینم مشکل چیه،با اینکه میدونست عقب انداختم ولی امیدوار نبود که حامله باشم. 

آره عزیزم،رایت میگی،من چوب عجله داشتن رو ماه‌های قبل هم خوردم و بعد پریود شدم و غصه خوردم،واقعا بهتر ...

خیلی مبارکه ایول😍😍😍😍