2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440024 بازدید | 117674 پست
دیگه مراقب خودت باش فردا هم برو آزمایش و انشاالله مثبت بود سریع برو دکتر و خیلی هم مراقب باش،چون گفت ...

اره بخاطر اون استرس دارم دو بار سقط داشتم اینبار هم میترسم بازخدا نکرده اتفاقی بی افته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امید که،اگه از چهار روز بگذره و پریود نشم میتونم امیدوار باشم ولی خب تضمینی نیس،این دوماه لتروزول خو ...

منم تا جمعه یا شنبه وقت دارم که بشم تو این دوماه انقدر گرمی خوردمااااا سیاهدانه با عسل و خرما و زنجفیل و دارچین و هل و زیره ...... سرخود شبی دوتا لتروزول خوردم  سیزده پریودی هم آمپول زدم باچندتا فولی که بزرگترین ۲۱ بود

شماهم اقدامی ؟

اره ، ولی نمیدونم باردارم یا نه ، تازه ۱ هفته از اقدامم میگذره ۸ دی اقدام کردم ، ۹ دی شب حالم بد بود انگار معدم هی پیچ میخورد و تخمدان چپم درد میگرفت ، ۱۰ دی بزاق دهنم زیاد شد ۱۱ دی صبحش احساس مزه قرص اهن تو دهنم داشتم درحالی که قرص اهن نمیخورم ، الان هم که دارم بهتون پیام میدم سرشب احساس بی حالی و نفس تنگی میکردم و الان هم دلم و معدم یجوریه انگار احساس حالت تهوع دارم ، کلا از وقتی اقدام کردم شبا راحت نمیخوابم حالم یجوریه ، دلم میخواد یه چیزی بخورم تا سبک بشم