2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440258 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سر دخترم همش بالا می‌آوردم از قبل پریود ولی سر پسرم فقط حالت تهوع داشتم

منم توبارداری پسرم تهوع داشتم بالا نمیاوردم و قبلی ک سقط شد از ماه دوم شروع شد حالت تهوع و خیلی شدید بود همش بالا می اوردم

چهاردهم هس ولی دو یا سه روز قبل پریود میشم ک دوازهم باید پری بیاد

دقیقا مثل من هر ماه دو یا سه روز جلوتر میشدم فقط اون که آی یو آی شدم ماه ۱۸ موعدم بود که هفدهم پری شدم این ماه باید تا هفدهم بشم چون کیستم این ماه مهمون شد شاید دیر تر بشم

من سر دخترم همش بالا می‌آوردم از قبل پریود ولی سر پسرم فقط حالت تهوع داشتم

ولی الان خیلی زوده واسه حالت تهوع  و بالا اوردن چون هنوز موعدم نرسیده بخاطر اون میگم شاید از قرصا باشه

انشالله عزیزم این ماه کیستت بره و باردار بشی

انشاااله ولی انقدر تو این دوماه اقدام استرس گرفتما  شکمو پهلو اوردمادیگه خسته شدم این ماه حامله شدم که هیچ نشدم فقط تلاشمو واسه آب کردن شکم و پهلوها میزارم  از جون خود آدم هیچی عزیزتر نیست بخدا

انشاااله ولی انقدر تو این دوماه اقدام استرس گرفتما  شکمو پهلو اوردمادیگه خسته شدم این ماه حامله ...

خدارو شکر ی پسر ی دختر داری انشالله ک باردار بشی اینبار هم من قبلن نمیخواستم میگفتم همین ی دونه کافیه بعد اینکه پسرم بزرگ شد این اسرار کرد که تنهام یدونه همبازی بیاد برام 

چهاردهم هس ولی دو یا سه روز قبل پریود میشم ک دوازهم باید پری بیاد

انشاالله  بارداری عزیزم❤️شما پریوده بیست و هفت هشت روزه س،اینطوری موعدت همون حدود دوازدهمه،منم بیست و هشت روزه ام،ولی چون چندماه اخیر یک روز و دوروز و این ماه آخر چهار روز تاخیر داشتم،دیگه موعدم رو سی روزه در نظر گرفتم،منکه هرچی به موعد نزدیکتر میشم حالم گرفته تر میشه،اصلا هیچ علایمی ندارم،ماه قبلم همینجوری بودم و پریود شدم.دیگه تا دوشنبه صبر میکنم برای بی بی چک

نمیدونموالا دیگع قسمت  انتظار هم سخته ادم نمیتونه منتظر بمونه دو سه روزو😂

آره واقعا،انتظار سخته،اصلا من نمی‌دونم این ماه چطور تا الان طاقت آوردم و بی بی چک نکردم😅 انشاالله این ماه هر سه باردار باشیم😍