2777
2789
عنوان

لیزررر

99 بازدید | 15 پست

بچهه ها یه سوال دارم

من بیکینی و زیر بغلم رو ۵ ماه پشت سر هم رفتم لیزر 

بعد چند جلسه پیگ هر ماه باید برم ؟

موی زائد مشکی در نمیاد با این ۵ جلسه فقژ بور شدن و نازک ۸ جلسه برم جفتشون رو کافیه که بعدش بشه ۲ ماه یکبار؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه نگفتن بهم میگن هرچقد ک خودت میدونی دیگ‌مو درنمیاد الان من چ بدونممم😂

واااا این چ حرفیه

ب من گفتن بیکینی۱۲جلسه بقیه جاهام ده جلسه برم

تاحالا ۷ جلسه رفتم

🦋دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین🦋نفس♡💜🧸

واااا این چ حرفیهب من گفتن بیکینی۱۲جلسه بقیه جاهام ده جلسه برمتاحالا ۷ جلسه رفتم

واسه من کامل دیگه مو در نمیاد اما باید جلساتمو تکمیل کنم ک برنگرده یه وقت

واسه من کامل دیگه مو در نمیاد اما باید جلساتمو تکمیل کنم ک برنگرده یه وقت

عه خب زنگ میزنم بهشون میگم باز ببینم چی میگن والا هر سری هرچی پرسیدم گفتن باید خودت ببینی 😂

عه خب زنگ میزنم بهشون میگم باز ببینم چی میگن والا هر سری هرچی پرسیدم گفتن باید خودت ببینی 😂

معمولا ده جلسس اگه نگفتن تو همون ده جلسه برو

سلام دوستان یه سوال داشتم .من تا الان لیزر نرفتم چون بدنم خیلی کم مو هست حتی ناحیه بیکینی  معمولا مو بر میزنم یا موم میزنم خیلی دیر بیرون میاد و خیلی کم هست .سوالم اینه آیا لیزر برای رفع تیرگی ناحیه بیکینی تاثیر داره چون هر چند کم مو هست ولی خیلی تیره شده. جدیدا همسرم خیلی ایراد میگیره. دارم افسرده میشم