2777
2789
عنوان

بچهاقراره فردا عقد کنیم😍🥹 شات

5760 بازدید | 141 پست

بعد دو سال دوستی تحمل کردن کلی سختی درد کشیدن راضی کردن خانواده ها قراره عقد کنیم 

عقدمون ساده بدون هیچ‌جشن مراسمی چون رسم ما همینه برا عقد ریخت پاش نداریم ولی برا عروسی سنگ تموم میزاریم 

من الکی بهش گفتم دارم سرما میخورم 😂 چون میدونه بد سرما میخورم تا سه چهار روزی لش پشم البته گلوم درد میکنه دروغ نگفتم😂😐

بچها دعا کنید همه چی به خوبی و خوشی پیش بره من استرس دارم همش هم خیلی خوشحالم هم استرس دارم

خیلیا اینجا منو میشناسن میدونن با چه بدبختی بعش رسیدم🥲

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

ب سلامتییی 

😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امشب تموم عاشقاااا 

باهم میخونن یکصداااا 

روحِ الرُوح💔   🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

بچها شات میزلرم چرا نمیاد

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
سر عقد برای منم دعا کن با کسی که میخام ازدواج کنم🥲

چشم عزیزم انشاالله

بهترینا نصیبتمیشه تاپیکامو گزارش بزنید خیلی واجبهحمد میخونم براتون لطفااا

دو تاش گزارش زدم عزیز😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم