2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440298 بازدید | 117674 پست
سلام خانوما به کمکتون نیاز دارم  من سه ساله ازدواج کردم یک ساله که اقدام کردم به بارداری من &n ...

ان شاا... ماه دیگه با هین علایم بارداری❤❤❤❤

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام خانوما دیروز موعدم بود نشدم😍😍😍😍😍برام دعا کنید مامان شده باشم😍😍یک هفتس حالت تهوع دارم انگاری میخوام بالا بیارم اما نمیاد . کم اشتها شدم یچیزی هم میخورم انگاری دلم از ته بالا میاد . معدم دردمیکنه انگاری پر هست ..و پهلوهام  و نافم تیر میکشه . علائمم فقط همینه .سینه درد ک هرماه یک هفته قبل پری داشتم اصلا ندارم ـ درد پری هم دیروز ک موعدم بود یکم اومد سراغم هی خیس میشدم چک‌میکردم نبود . الان ندارم ارومم .فقط همچنان یکم حالت تهوه دارم . پناه بر باب الحوائج  الان همه دردام اروم‌شده جز حالت‌تهوع یعنی حاملم؟؟

تو برام یہ عشق خوش قدمے شاهانم 😍آللّٰہ نَظَر دَن ساخلَسین 😍🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم احتمالا علایم پری قبل بارداری معمولا ترشح داری البتهدقطعی نیست .ان شااا... ماه بعد

خانومی یعنی من حاملم؟ فردا بی بی بزنم‌مشخص میشه؟

تو برام یہ عشق خوش قدمے شاهانم 😍آللّٰہ نَظَر دَن ساخلَسین 😍🙏

سلام به همگی.منم عضو جدید هستم.ماه دوم اقدام.سه روز مونده به پری،اما درد زیاد دارم توی تخمدان ها،خوابالودگی.بی حالی.حالت تهوع.میخوام بی بی بزنم اماااااا استرس دارمممم

کسی بوده سه روز قبل پری بزنه و نشون بده بی بی چک؟

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
سلام خانوما دیروز موعدم بود نشدم😍😍😍😍😍برام دعا کنید مامان شده باشم😍😍یک هفتس حالت تهوع دارم انگ ...

اینا بیشتر توهمات بارداریه، چون حالت تهوع از هفته 7 به بعد شروع میشه ، خیلی تو فکرش نباش بیخیال باش تا باردار شی

سلام به همگی.منم عضو جدید هستم.ماه دوم اقدام.سه روز مونده به پری،اما درد زیاد دارم توی تخمدان ها،خوا ...

سلام آره نشون میده گاهی ،ولی برای شما احتمالا توهم بارداریه برای این علایم خیلی زوده 

سلام آره نشون میده گاهی ،ولی برای شما احتمالا توهم بارداریه برای این علایم خیلی زوده 

خیلی ممنون از جوابتون،یکی دو روز صبر کنم بعد بی بی بزارم.دعا کنین

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن