2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440561 بازدید | 117674 پست
فدات‌شم عزیز دلم وای نگو الی چون خیلی نگران بودم که بازم حامله میشم اگه شدم بازم سقط میشه یا نه هزا ...

خداروشکر 😍😍😍گل دختر ببوس .معنی اسم قشنگش چیه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام من دو روز مونده به بارداری رفتار پر ریسک داشتیم  اما قصد بارداری نداشتیم  موعد پری ...

من یادم قبل بارداری پریودی این شکلی داشتم شاید امادگی برای بارداریه.الان چندم سیکلی از پری گذشته ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یادم قبل بارداری پریودی این شکلی داشتم شاید امادگی برای بارداریه.الان چندم سیکلی از پری گذشته ؟

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم که جواب دادی 

الان ۶ روزه از پریودیم گذشته 

ان شالله منم مادر بشم 

گرچه هدف همسرم بچه دار شدن نیست

سلام عزیزم  خیلی ممنونم که جواب دادی  الان ۶ روزه از پریودیم گذشته  ان شالله منم م ...

عزیزم ان شاا... به زودی خبر بارداریتون ببینیم .شوهرتونم ان شاا... هم.نظر باشما بشن 😍😍😍

فدات گلمممم 😘😘😘😘 سانای اسم ترکی هس معنیش میشه مثل ماه ، برگزیده

جان دلم معنیشم قشنگه . پس احتمالا ترک هستین . خدا حفظش کنه

سلام 

من این امروز روز ۲۲ سیکلمه 

دوماهه مرتب پری نمیشم یعنی از وقتی ک اقدام کردم

امروز دلدرد و کمردرد عین پری دارم ترشحم معمولیه یعنی بهتره بگم ترشح ندارم

سینه هام دردناک شده ک هر ماه میشه

ممکنه باردار باشم 

علائم شما چی بود قبل موعدتون

سلام خانوما به کمکتون نیاز دارم 

من سه ساله ازدواج کردم یک ساله که اقدام کردم به بارداری من  تخمدانم pco هستش عکس رنگیم دادم مرداد ماه هیچ مشکلی نداشتم ۶مرداد پریودیم تمام شد وعکس رنگی گرفتم و۱۳ پریود شدم و۲۰ شهریور پریودیم تمام شد الان این ماه باید ۲۰ پریود میشدم که هنوز نشدم البته اینم بگم فک کنم ۱۳ یا۱۴ بود رفتم دستشویی وقتی خودمو پاک‌کردم ببخشیدا روی دستمال یکم صورتی شد فقط همون بود بعدش ترشحات زییییاد داشتم سینه هام درد بدی میکنه نوکشون ورم کرده تخمدان سمت چپم گاهی دردمیکنه بنظرتون کی برم تست بدم ایا اصلا علائم بارداری هست  تروخدا کمکم کنید 

💛تا تو نخوای نمیشه 💛

سلام خانوما به کمکتون نیاز دارم 

من سه ساله ازدواج کردم یک ساله که اقدام کردم به بارداری من  تخمدانم pco هستش عکس رنگیم دادم مرداد ماه هیچ مشکلی نداشتم ۶مرداد پریودیم تمام شد وعکس رنگی گرفتم و۱۳ پریود شدم و۲۰ شهریور پریودیم تمام شد الان این ماه باید ۲۰ پریود میشدم که هنوز نشدم البته اینم بگم فک کنم ۱۳ یا۱۴ بود رفتم دستشویی وقتی خودمو پاک‌کردم ببخشیدا روی دستمال یکم صورتی شد فقط همون بود بعدش ترشحات زییییاد داشتم سینه هام درد بدی میکنه نوکشون ورم کرده تخمدان سمت چپم گاهی دردمیکنه بنظرتون کی برم تست بدم ایا اصلا علائم بارداری هست  تروخدا کمکم کنید

💛تا تو نخوای نمیشه 💛
سلام  من این امروز روز ۲۲ سیکلمه  دوماهه مرتب پری نمیشم یعنی از وقتی ک اقدام کردم امروز ...

گلم احتمالا علایم پری قبل بارداری معمولا ترشح داری البتهدقطعی نیست .ان شااا... ماه بعد