|
مشاهده متن کامل بحث +
4440561 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من سه ساله ازدواج کردم یک ساله که اقدام کردم به بارداری من تخمدانم pco هستش عکس رنگیم دادم مرداد ماه هیچ مشکلی نداشتم ۶مرداد پریودیم تمام شد وعکس رنگی گرفتم و۱۳ پریود شدم و۲۰ شهریور پریودیم تمام شد الان این ماه باید ۲۰ پریود میشدم که هنوز نشدم البته اینم بگم فک کنم ۱۳ یا۱۴ بود رفتم دستشویی وقتی خودمو پاککردم ببخشیدا روی دستمال یکم صورتی شد فقط همون بود بعدش ترشحات زییییاد داشتم سینه هام درد بدی میکنه نوکشون ورم کرده تخمدان سمت چپم گاهی دردمیکنه بنظرتون کی برم تست بدم ایا اصلا علائم بارداری هست تروخدا کمکم کنید
من سه ساله ازدواج کردم یک ساله که اقدام کردم به بارداری من تخمدانم pco هستش عکس رنگیم دادم مرداد ماه هیچ مشکلی نداشتم ۶مرداد پریودیم تمام شد وعکس رنگی گرفتم و۱۳ پریود شدم و۲۰ شهریور پریودیم تمام شد الان این ماه باید ۲۰ پریود میشدم که هنوز نشدم البته اینم بگم فک کنم ۱۳ یا۱۴ بود رفتم دستشویی وقتی خودمو پاککردم ببخشیدا روی دستمال یکم صورتی شد فقط همون بود بعدش ترشحات زییییاد داشتم سینه هام درد بدی میکنه نوکشون ورم کرده تخمدان سمت چپم گاهی دردمیکنه بنظرتون کی برم تست بدم ایا اصلا علائم بارداری هست تروخدا کمکم کنید