2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440253 بازدید | 117674 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومی یعنی من حاملم؟ فردا بی بی بزنم‌مشخص میشه؟

نه منظورم این بود شما علایم پریودی دارین نه بارداری تازه بارداری گرسنه میشید شما بر عکس شدین ان شاا... این ماه باردار بشین به حق فاطمه معصومه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام من یهدهفته از وقت پریم گذشته و دوروزه ک لک میبینم همش حس میکنم ک الانه ک پری شم یعنی امکان داره ...

نه عزیزم‌چجوری اخه اقدام نداشتی باردار بشب لک ها مربوط به پریودیتونه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام خانوما من تازه واردم

من دقیقا از چند روز پیش زیر دلم وکمرم درر مسکرد گفتم احتمالل پریود میشم 

پریودامم کاملا منظم هست یعنی از پنجم لک میببینم ششم پریود میشم

تقریبا دوردز پیش بادلدرد شدید وتهوع شدید از خواب بیدارم شدم دلمم درد میکرد زیر شکمم نه تا عصر صبر کردم دیدم بهتر نمیشم گفتم آپاندیسه فکرکنم رفتم دکتر گفت آزمایش بارداری بده که دادم منفی بود ولی از همون روز تاحالا پریود نشدم امروزم هفتمه از دیروز گرگرفتگی شدید دارم وتهوع هم باهامه هنوز حتی من یه لکم ندیدم 

وبه نظرتون عایه میشه من باردار باشم وزود رفتم برا آزمایش؟؟؟؟

میصه جوابمو بدین ۴ ماهه اقدامم

سلام خانوما من تازه واردم من دقیقا از چند روز پیش زیر دلم وکمرم درر مسکرد گفتم احتمالل پریود میشم&n ...

نه عزیزم ازمایش درست نشون می ده.ر گرفتگی اینا علایم پریودی بهتره یه ازمایش عفونت بدین شاید عفونت زنانگی دارین

سلام به همگی من تازه واردم....به دلگرمیتون نیاز دارم.....من عاشق بچه ام مثل همه شماها....این ماه اقدام کردم هردومون مشکلی نداریم...۳بار قبلا اقدام کردیم ولی بعد پریود شدنم چندماه بین اقدام هام وقفه انداختیمو طبیعی جلوگیری کردیم...بعداز اینکه تخمک آزاد کردم اقدام کردیم و دل درد و دلپیچه وگرفتگی عضلات پاوباسن تا سه چهار روز ادامه داشت وخوب شدم الان یه هفته به موعدمه دوروزه شدید خوابم میادو گیج خوابم سینه هام میخاره یه ضعف خاصی ته دلم دارم....همش میترسم تلقین باشه کمکم کنید

دلم یکم آزادی میخواست...
سلام الی جون خوبی؟! چخبر از دختر گلت؟!  

سلااام به به ثریا جان خوبی ؟ دخترم چند روز پبش یه سالش تموم شد. هیچی دیگه راه افتاده و برا خودش بدو بدو میکنه از این سر خونه تا اون سرخونه. دخمل شما چطوره ؟

سلام به همگی من تازه واردم....به دلگرمیتون نیاز دارم.....من عاشق بچه ام مثل همه شماها....این ماه اقد ...

عزیز ان شاا... که تلقین نیست . علایمت شبیه بارداری .من سر دخترم خیلی خوابم میومد😊