2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4437297 بازدید | 117674 پست
منم احساس میکنم باردارم ولی بازم احتمال میدم مثل قبلا پوچ باشه.ولی دعا کنید ایندفعه نی نی باشه تو دل ...

ان شاا... تو دلته 💕

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید خیلی ازش میگذره شما وقتی بی بی زدی نباید خیلی بگذره بعد نگاه کنی همون اول کار اوه باردار ...

الان درد دارم میگیره ول میکنه یک روز گذشته از موعدم کمرمم و دلم ده روزه درد میکنه انگار میخام پریود شم ولی هیچی نیست

به نظرتون برم دکتر؟

خداکنه .خدا از دهنت بشنوه ‌از بی بی چک میترسم نمیخوام تست کنم دوباره الان این قد خوشحال و امیدوار.می ...

نه عزیزم خیالت راحته راحت مثبته مثبته

دوست من بعد 8 سال باردار شد

1 روز قبل ماه رمضون بی بی زد پیش خودم دوتا خطش اومد بالا انقد جیغ زدیم کیف کردم 

من عاشق بی بیچک مثبتم

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
الان درد دارم میگیره ول میکنه یک روز گذشته از موعدم کمرمم و دلم ده روزه درد میکنه انگار میخام پریود ...

قبلا هم میخواستی پری شی یه هفته قبلش درد داشتی ؟اگه نداشتی برو دکتر عزیزززم

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خوشبحالتون برا من هم دعا کن این ماه حامله باشم

ان شاا... به حق امروز که ولادت امام حسن ع دامنت سبز بشه خیلی زود