2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438381 بازدید | 117674 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی من صبح بی بی زدم منفی شد الانم پریود شدم       خیلی ناراحتم یعنی ...

سلام مرسی...

من از دیشب دوباره کمر دردم شدید شده اصلا نتونستم بخوابم...

منم دارم پریود میشم...😭😭😭

نه بابا مشکلی نیس...من بعد اولین سقطم ماه چهارم اقدام باردار شدم...ولی این بار نمیدونم...

منم کلی برنامه چیده بودم،گفتم شب تولد همسرم خوشحالش میکنم ولی انگار نمیشه که نمیشه...😖

عزیزم میفهممت خیلی سخته😔 حتما حکمت خدا بوده انشاءالله این ماه🥰

قربون خدا سراز حکمتش درنمیاریم..من دیگه داره میشه دوسال شما تازه اول راهید انشالله که زودی بارداربشیدومث من منتظر نباشید

سلام مرسی... من از دیشب دوباره کمر دردم شدید شده اصلا نتونستم بخوابم... منم دارم پریود میشم...😭😭 ...

عزیزم درکت میکنم بخدا

خداکنه شما پریود نشی

من خودمو آروم کردم گفتم حتما حکمت خدا بوده 

راضیم به رضای خدا

دكترم شنبه مياد چكار كنم خطرناكه؟! خونريزي ندارم يعني ازم جدا شده خيلي ناراحتم خيلي

شماره منشی رو مگه نداری؟

بهش زنگ بزنی مشکل تو بگی...که به دکتر بگه راهنماییت کنه...

یا پوچ بوده یا جنین رشد نکرده....

عیبی نداره توکل بر خدا کن هر چه خیر باشه

شماره منشی رو مگه نداری؟ بهش زنگ بزنی مشکل تو بگی...که به دکتر بگه راهنماییت کنه... یا پوچ بوده یا ...

صداي ضبط شدست كه شنبه ميان

يعني برام خطر داره ؟! يا با خونريزي دفع ميشه؟! اگه ٣،٤ هفته اش بوده باشه مياد مثل پريود يا به دارو احتياج داره؟!

ممنونم 😞

شماره منشی رو مگه نداری؟ بهش زنگ بزنی مشکل تو بگی...که به دکتر بگه راهنماییت کنه... یا پوچ بوده یا ...

صداي ضبط شدست كه شنبه ميان

يعني برام خطر داره ؟! يا با خونريزي دفع ميشه؟! اگه ٣،٤ هفته اش بوده باشه مياد مثل پريود يا به دارو احتياج داره؟!

ممنونم 😞