2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439254 بازدید | 117674 پست
راستي عزيزم شما سقط داشتي يا نه؟! من بارداري اولمه اگه داشتين دليلش چي بوده؟!

احساس درد تو قفسه سینه احساس درد شانه هم نشانه سقطه که من داشتم...ولی به روی خودم نمیاوردم میگفتم نه حتما بد خوابیدم حتما فشار اومده که درد میکنه...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ١٣ دی ٩٧ و ٩ دی ٩٨ سقط داشتم... اولی ۵ ماهه بود کیسه آبم پاره شد بی دلیل... دومی دو ماهه بود ای ...

اي واي خدايا ان شاالله اين بار يه ني ني خوشگل و سالم مياد بغلتون عزيزم 🙏🏻🙏🏻

احساس درد تو قفسه سینه احساس درد شانه هم نشانه سقطه که من داشتم...ولی به روی خودم نمیاوردم میگفتم نه ...

اي واااي خداياا مرسي عزيزم ان شاالله اين بار خير باشه عزيزم 🤲🏻❤️

احساس درد تو قفسه سینه احساس درد شانه هم نشانه سقطه که من داشتم...ولی به روی خودم نمیاوردم میگفتم نه ...

عزيز اونوقت من درد سينه هام خوب شده و دل دردمم كمتر شده مشكل خاصي نيست؟ اگه بتام زياد شده باشه يعني پوچ نبوده؟!

عزيز اونوقت من درد سينه هام خوب شده و دل دردمم كمتر شده مشكل خاصي نيست؟ اگه بتام زياد شده باشه يعني ...

آره اگه بتات زیاد شده باشه یعنی جنین به دیواره رحم چسبیده و داره رشدشو میکنه...

نه مشکل خاصی نیس عزیز...

استرس به خودت راه نده هر چی خدا بخواد همون میشه،ان شاالله که خیر باشه و بسلامتی بارداری سالمی رو پشت سر بذاری...😍

راستي عزيزم شما سقط داشتي يا نه؟! من بارداري اولمه اگه داشتين دليلش چي بوده؟!

آره عزیزم ۶هفته بودم یهو خبر سکته مادربزرگمو شنیدم و بعد از چند روزم فوت کرد  متاسفانه شوکه شده بودیم

و روزای سختی بود همش گریه میکردم

۱۰۰۰کیلومترم مسافت بود تا شهرستان

راستش یکمم رعایت نکردم مثلا استراحتم کم بود یا کار میکردم

چون تجربه نداشتم به کسی هم نگفته بودم حاملم که راهنماییم کنه😔

بعد که برگشتیم افتادم به لکه بینی

۸هفته بودم رفتم سونو

ولی رشدش توی ۵هفته و ۴روز متوقف شده بود

ساک بارداری و کیسه زرد و اینا تشکیل شده بود ولی جنین دیده نشد

دکتر سونو رو دید گفت نگران نباش شاید دیر تشکیل شده یا انقد ریزه که دیده نشده توی سونو

واسه لکه بینمم قرص داد

متاسفانه همون شبش خیلی درد کشیدم و سقط شد😭

بعدش خیلی خودمو سرزنش کردم گفتم حتما کوتاهی کردم

ولی دکتر گفت شاید هیچ ربطی به این قضیه نداشته باشه و یه اتفاقه😔

بنظرم هیچی بدتر از استرس و ناراحتی تاثیر بد نمیزاره

اصلا به چیزای منفی فکر نکن

من متاسفانه خیلی احساساتی ام

نتونستم خودمو کنترل کنم اون دوران😥

آره عزیزم ۶هفته بودم یهو خبر سکته مادربزرگمو شنیدم و بعد از چند روزم فوت کرد   متاسفانه شوکه ش ...

آخي عزيزدلم چقدر دردناك ميفهمم منم خيلي زياااادي احساساتيم بايد آروم باشم ممنونم عزيزدلم ❤️

آخي عزيزدلم چقدر دردناك ميفهمم منم خيلي زياااادي احساساتيم بايد آروم باشم ممنونم عزيزدلم ❤️

فدات گلم

آره هر چی آروم باشی و بیخیال به نفعته

خوشحال باش از مامان شدنت

موزیک شاد گوش بده

استراحت کن

و خودتو خسته نکن

انشاءالله نی نی نازت به سلامت میاد تو بغلت😍

فدات گلم آره هر چی آروم باشی و بیخیال به نفعته خوشحال باش از مامان شدنت موزیک شاد گوش بده استراح ...

فدات شم مرسي عزيزدلم ان شاالله يه تو دليه سالمو ناز هم براي شما بشينه كنجه دلتون محكمه محكم 😍😍❤️

فردا اگه پری نیومد بی بی بزن.... البته اگه هر ماه ساعت مشخصی میشی... مثلا من پریودام معمولا ساعت ١ ...

سلام عزیزم خوبی

من صبح بی بی زدم منفی شد

الانم پریود شدم    

خیلی ناراحتم یعنی اون همه علائم الکی بود؟؟

بعضی ها میگن آدم توهم میزنه آخه مگه میشه

میخواستم بیخیال باشم و به هیچی فکر نکنم ولی با هر علامت یا دردی کلی ذوق میکردم و میگفتم مطمئنم که دیگه باردار شدم

حتی تاریخی که میخواستم برم آزمایش بتا یا سونو تشکیل قلب بدم رو با همسرم مشخص کردیم    اونقدر که امید داشتم

درسته اولین ماهی بود که جدی اقدام کرده بودیم ولی همش نگرانم میترسم میگم نکنه مشکلی داشته باشم که نشد😭😭 با اینکه قبلا سونو و آزمایش کلی دادم و مشکلی نداشتم

میگم نکنه جدیدا مشکلی پیدا کردم؟؟😭😭😭

خدایا خودت آرومم کن🤲🏻😔