2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439254 بازدید | 117674 پست
سلام دخترا خوبین چخبرا مامان جدید داریم عایا؟ ایشالله ک همتوووون زود زوووود مامان بشین 

سلام مهربون خوبی .نی نی چطوزه نگفتی اسمشا چی گذاشتی؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام خانوما من هفته دیگه موعد پریودمه این ماه اقدام کرده بودم دمای بدنم خییلی زیاده چند روزه،احسا ...

عزیزم من زمانی که باردار شدم. یه هفته قبل موعدم دلم تیر می کشید .ایشاا...شمام نشانه بارداریتون باشه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خانوما من هفته دیگه موعد پریودمه این ماه اقدام کرده بودم دمای بدنم خییلی زیاده چند روزه،احسا ...

منم هفته دیگه موعد پریودمه...٢٢ ام 

شما چند شنبه؟

من از امشب زیر دلم درد گرفته...دمای بدنمم بنظرم بالاس چون هر موقع شوهرم بهم دست میزنه میگه چقد داغی  بعضی مواقع هم یه کوچولو سینه هام تیر میکشه...

من ماه پیش زیر دلم درد میکرد دقیقا یه هفته به موعد...سینه هام تیر میکشید...سر درد داشتم و دمای بدنمم همونجور بود که گفتم ضعف معذچده عجیبی هم داشتم ولی پریود شدم...  

این ماه نمیدونم امیدوارم که جفتمون با خبرای خوش بیایم اینجا...  

دو ماهه بی بی چک گرفتم هنوز قسمت نشده...  

منم هفته دیگه موعد پریودمه...٢٢ ام  شما چند شنبه؟ من از امشب زیر دلم درد گرفته...دمای بدنمم ب ...

چه جالب عزیزم چقدر شبیه همیم   منم ۲۰م موعدمه، دوماهه بی بی چکم منفی شد

البته اون دوماه فقط یه شب اقدام کردم

ولی این ماه یه شب در میون

واسه همین امیدم بیشتره  

منم خیلی دمای بدنم بالاست

ماه های پیش اینجور نبودم

همسرم میگه شب دستم بهت خورد انقد داغ بودی که از خواب پریدم

شماهم مثل من دلت میخواد زودتر این هفته بیاد بره؟  واای خیلی سخته منکه همش دنبال علائمم

هر چقدر میخوام بیخیال باشم نمیشه

ماه پیش دو بار قبل موعدم بی بی چک زدم منفی شد  دیگه گفتم این ماه تا خود ۲۰م نمیزنم

البته خدا کنه بتونم🤪

چه جالب عزیزم چقدر شبیه همیم     منم ۲۰م موعدمه، دوماهه بی بی چکم منفی شد البته اون دوماه ...

یه شب که خیلی کم بوده...

معمولا یه ماه که شب ١٢ و ١۴ و ١۶ و ١٨ و ٢٠ اقدام داری و نمیشه ماه بعدش باید شب ١١ و ١٣ و ١۵ و ١٧ و ١٩ نزدیکی داشته باشی...

من این ماه علاوه بر اینا شب ١۴ هم نزدیکی داشتیم...

ولی آره هر چی میخوای بیخیال باشی نمیشه...مخصوصا با این اوضاع قرنطینه که حوصله سر بر شده...یسره میری سراغ تقویم و...  

٢٠ ام میشه چندم سیکلت؟

بذار یکی دو روز بگذره بعد بی بی بزن که خیالت راحت تر باشه...

من اگه ٢٢ ام پری نیاد ٢۵ ام بی بی میزنم که شب تولد شوهرمم هست سورپرایزش کنم...

امیدوارم این یکی برام بمونه و سلامت دنیا بیاد  

یه شب که خیلی کم بوده... معمولا یه ماه که شب ١٢ و ١۴ و ١۶ و ١٨ و ٢٠ اقدام داری و نمیشه ماه بعدش بای ...

آره این ماه شبای زوج اقدام داشتم

۲۰م میشه روز ۲۸م سیکلم

وااای فک نکنم بتونم صبر کنم چند روز از موعدم بگذره،خیلی سخته

آخیی الهی مثبت بشه و کلی همسرتو سورپرایز کنی

منم انقد ذوق دارم اگه مثبت شد به همسرم بگم

انشاءالله که دوتامون میایم خبر مثبت بودنشو اینجا مینویسیم

من چند ماه پیش با اولین اقدام باردار شدم ولی متاسفانه نموند برام  

توکل بر خدا

آره این ماه شبای زوج اقدام داشتم ۲۰م میشه روز ۲۸م سیکلم وااای فک نکنم بتونم صبر کنم چند روز از موع ...

آخه بی بی زودتر از موعد جواب نمیده منفی میشه...حداقل باید یه روز بذاری بگذره....

من ١٣ دی ٩٧ تو ۵ ماه بودم کیسه آبم بی دلیل پاره شد و ختم بارداری دادن،پسر بود...

امسالم یعنی ٩ دی ٩٨ ٢ ماهه بود که دستور سقط دادن،ایست قلبی کرده بود...

واسه همین میترسم دیگه...توکل بر خدا اگر مثبت شد و باردار بودیم برامون بمونه بچه هامون همسن هم میشن...

بچه اولته؟؟؟

من یه دختر ۴ سال و ٩ ماه دارم...

آخه بی بی زودتر از موعد جواب نمیده منفی میشه...حداقل باید یه روز بذاری بگذره.... من ١٣ دی ٩٧ تو ۵ م ...

آخی عزیزم متاسفم

چقدر سخته واقعا

منم توی ۶هفته سقط شد،خیلی خیلی سخت بود برام،۵ماه که دیگه بیشتر سخته  

انشاءالله که این یکی صحیح و سالم میاد بغلت

آره گلم بچه ی اوله

چه خوب که دختر داری  خداحفظش کنه الهی

دختر داشتن یه نعمته

آرزو میکنم بهترینها برات اتفاق بیفته😘

آخی عزیزم متاسفم چقدر سخته واقعا منم توی ۶هفته سقط شد،خیلی خیلی سخت بود برام،۵ماه که دیگه بیشتر سخ ...

فدات مهربون....

ان شاالله برای شما قسمت و روزی تون بشه سالم و صالح و گوگولی و تپلی...ان شاالله برای همه یه انتظار شیرین پیش رو داشته باشن.

من خیلی دوست دارم دوقلو یا چندقلو بیارم...با داداشم دوقلو ام،هم سمت مادری هم پدری دوقلو داریم....

فدات مهربون.... ان شاالله برای شما قسمت و روزی تون بشه سالم و صالح و گوگولی و تپلی...ان شاالله برای ...

فدات شم گلم ممنون از محبتت

وااای چه خوب  انشاءالله که این یکی دو قلوئه و

با خبرای خوش بیای   

سلام دوستان خوبین؟
من الان 4 روزه که عقب انداختم در حالی که سابقه اش رو نداشتم

زمانی که اقدام داشتم تو همون 72 ساعت، توی سه دوره به فاصله های 12 ساعت قرص های LD هر بار 4 تا مصرف کردم
بعد از اینکه قطع کردم علیرغم انتظارم پری نیومد!!
الان حالت تهوع، کمر درد، تیر کشیدن سینه، تکرر ادرار، درد زیر شکم و معده درد و نفخ دارم.

به نظرتون ممکنه باردار باشم
در ضمن خوابمم زیاد شده

این نکته رو هم اضافه کنم که قبلا یه بار اینکار رو کردم با مصرف 2دوره تو فاصله 12 ساعت اونم هر بار با دوتا LD پری اومده بود.  

بی بی نزدم

هیچکس نیست

عزیزم من‌از تاثیرات قرص ال دی خیلی خبر ندارم ولی علایمی که گفتین میتونه واسه بارداری باشه ایشااله که باردارین 😊