2777
2789
عنوان

هم از شوهرم ناراحتم هم دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 68 پست
مردا کلا خنگنهمین الان بیدارش کن عشوه بیا چمیدونم یکاری کن برید رو کار، برای من همیشه جواب میده

🤣🤣🤣🤣حالا سعی خودمو میکنم اگه دلم راضی شد باشه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش نگفتم اخه سرد باهاش حرف زدم

سردم نباش

این یعنی اهمیت می‌دی 

عادی باش

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
🤣🤣🤣🤣حالا سعی خودمو میکنم اگه دلم راضی شد باشه

لوس نشو دیگه 😂 برو بینم چ میکنی 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

خوبه یه فایده ای داره🤣🤣🤣🤣

آره🤣 تا بچه نبود اوضاع بهتر بود. پیاده‌روی و سینما و پارک و مهمونی و خونه هم فیلم رو سریال و برنامه. بعد بچه اینا همه محدود شده یه کم روال زندگی جدی‌تر شده یه کم بحث پیش میاد

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
آره🤣 تا بچه نبود اوضاع بهتر بود. پیاده‌روی و سینما و پارک و مهمونی و خونه هم فیلم رو سریال و برنامه ...

عی بابا میگن بچه شیرینیه زندگیه که😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

عی بابا میگن بچه شیرینیه زندگیه که😂

شیرینه ولی سختیای خودشم داره