2777
2789
عنوان

غمگین‌ترین داستانی که در مورد دوست داشتن امروز شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا تصور می‌کنم و تا صبح‌گریخ میکنم😭🤣وای

منمممم لنتی منممم:/

آخه یکی نیس به من‌بگه اوسکول مشنگ کم بدبختی داری تصویر سازیت چیه دیگه

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

منم ی دونه بگم

دختر دایی مادرم 

سالهاست که داییمو میخواست

نشد .... وقتی جوون بودنم مشخص بود ، دختره انقدر خوشگله و مو بلند که هنوز که ۳۰ و خورده ای سال داره و ی بچه ۶ ساله طلاقم گرفت شوهرش خیانتکار بود و معتاد و قمارباز و دست بزن داشت و دزد ، بازم خوشگله

داییمم در استانه جداییه زنداییم بهش خیانت کرده تا قبلش خوب بود ۱۰ سال اخیر همه کار تو صورتش کرد بوتاکس و ژل و پل و دوتا بچه هاشم نگه نمیداره میگه به من چه ، اما این وسط من و مادرم کشف کردیم اون دختر بنده خدا داییم میخواسته و نشده ، داییمم چشمش رنگیه ورزشکاره ولی ۴۰ و دو سه سالشه تمام کار زندگی و بچه ها و اشپزی خونه افتاده گردنش زنداییم اصلا گردن نمیگیره خونه و بچه هارو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

ببخشید دختر دایی رو دوست داشته بعد سهم کباب به دختر خاله می‌رسیده چرا؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت