2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439753 بازدید | 117674 پست

[QUOTE=131126649]سلام دوستان خوبین؟ من الان 4 روزه که عقب انداختم در حالی که سابقه اش رو نداشتم زمانی که اقدام داشتم ...[/QUOTE

سلام عزیز،ان شاالله که بارداری...خب چرا بی بی نمیذاری؟

قرص ال دی چرا مصرف کردی؟

مال جلوگیری مگه نیس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات مهربون.... ان شاالله برای شما قسمت و روزی تون بشه سالم و صالح و گوگولی و تپلی...ان شاالله برای ...

سلام عزیزم خوبی؟

علائمت چطوره؟من دردای شدید پریودی و کمردرد دارم چند روزه،نوک سینه هامم خیلی حساس و دردناک شده،هر لحظه فکر میکنم الان پریود میشم

متاسفانه نتونستم تحمل کنم و امروز بی بی چک زدم که منفی شد  گفتم شاید هاله بندازه،میدونم اشتباه کردم ولی خیلی تو ذوقم خورد و پشیمونم

بنظرت امکانش هست چند روزه دیگه مثبت بشه؟😪

سلام عزیزم خوبی؟ علائمت چطوره؟من دردای شدید پریودی و کمردرد دارم چند روزه،نوک سینه هامم خیلی حساس و ...

سلام قربونت...

منم از دیروز کمر درد شدید دارم،زیر دلمم همون حالتای پریودیه میگیره ول میکنه...

احساس خواب دارم خمیازه زیاد میکشم ولی خوابم نمیبره،سر درد و سرگیجه دارم گاهی...بعضی موقع ها ضربان قلب میگیرم مثلا سر نماز یا همین الان...حساسیت سینه هامو زیاد متوجه نمیشم...هر دو سه ساعتم میرم دستشویی...مصرف آب روزانم ۶ یا ٧ لیوانه حالا نمیدونم علت دستشویی از آب خوردنامه یا نه...

منم همش احساس میکنم که الانا میفتم به لکه بینی قبل پری و بعدم پری...آخ که این هفته چقدر دیر میگذره،هنوز روز ٢٣ امم...  

بی بی چک قبل از موعد پری اصلا جواب نمیده گفتم نذار...

پنجشنبه یا جمعه بی بی بزن اگه ٢٠ ام پری نیومد...

ان شاالله که هستی عزیزم،این چند روز همش تو فکرت بودم،الهی بحق حضرت علی اکبر و غروب آفتاب باردار باشی  

سلام عزیزم خوبی؟ علائمت چطوره؟من دردای شدید پریودی و کمردرد دارم چند روزه،نوک سینه هامم خیلی حساس و ...

ترشحم ندارم اصــــــــــــــــــــلا که بفهمم چه خبره........خشک خشک...کلا من تو حالت معمولی هم ترشح ندارم...نمیدونم خشکی واژن دارم یا نه؟

از بعد دو تا سقطام اینجوری شدم ترشحام از بین رفته،قبلش اگه داشتم خیلی کم بود....

تاثیر داره آیا رو باردار شدن یا نشدن؟؟؟

کی میدونه؟؟؟

سلام قربونت... منم از دیروز کمر درد شدید دارم،زیر دلمم همون حالتای پریودیه میگیره ول میکنه... احسا ...

فدات بشم مهربونم 

منم دقیقا همین علائمو دارم زیاد میرم دستشویی و بعضی موقع فک میکنم قلبم تند میزنه ولی کلا دوبار حس کردم

ممنون بابت دعای قشنگت،انشاءالله شما هم باردار باشی،من که دلم روشنه شما بارداری  

عزیزم آخه دفعه قبل که باردار شدم ۲روز قبل از موعد نشون داد گفتم شاید امروزم بزنم نشون بده یا هاله بندازه😪

واقعا هفته آخر خییلی دیر میگذره

خداکنه باردار باشم خیلی ذوق دارم آخه😔

ترشحم ندارم اصــــــــــــــــــــلا که بفهمم چه خبره........خشک خشک...کلا من تو حالت معمولی هم ترشح ...

بعد یه چیز دیگه....

اینکه میگن نفخ داریم یعنی چی؟

چجور حالتیه؟

من هنوز دقیق نمیدونم چیه؟؟؟؟

فدات بشم مهربونم  منم دقیقا همین علائمو دارم زیاد میرم دستشویی و بعضی موقع فک میکنم قلبم تند م ...

ان شاالله...

میگه خدا اگه دیر میکنه قشنگترش میکنه فقط صبر کنید...

راضی ایم به رضای او...

هر ماه ٢٨ روزه ای؟؟؟

من بین ٢۶ تا ٣٠ روز متغیرم واسه همین مجبورم تا روز ٣٠ صبر کنم...

ان شاالله... میگه خدا اگه دیر میکنه قشنگترش میکنه فقط صبر کنید... راضی ایم به رضای او... هر ماه ٢ ...

امیدوارم قشنگترین اتفاق برات رقم بخوره

من معمولا ۲۸روزه ست

چقدر خوب میشد زودتر میفهمیدیم بارداریم یا نه😥