2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439748 بازدید | 117674 پست
به خاطر مریضی نمیتونم برم

بی بی چکت مارکش چیه معمولا درطت نشون می دن .اره بابا اگه درد نداری به خاطر ک ر  و ن ا نرو ازمایشگاه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بی بی چکت مارکش چیه معمولا درطت نشون می دن .اره بابا اگه درد نداری به خاطر ک ر  و ن ا نرو ازمای ...

مدیکور

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه...دعا کن برام

سلام بی بی گذاشتی چی شد

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
گلم همیشه که این اتفاق نمیفته گاهی میفته . ولی همین که مثبت اندیشی خوبه ان شاا... که خدا زود دامنت س ...

مرسی مهربون...

ان شاالله بحق این روزای عزیز همه مون مامان بشیم و سالم و سلامت و صالح شونو خدا قسمت و روزی مون کنه...

من 11 ساله که بچه دار نمیشم 9 بار آی وی اف کردم همش منفی شده رحم اجاره ای هم گرفتم مال اونم منفی شد ...

من جز دعاهای همیشگیمه،واسه همه اونایی که بچه میخوان دعا میکنم بحق این روزای مبارک نی نی دار بشین و صحیح و سلامت بغل بگیرین

من کانال مانتو های مزونی و لباس مجلسی و کیف و کفش و روسری و ... دارم

دوست داشتین یه سری بزنین...

کلی حراجی داشتیم و داریم...

خوشحال میشم دوستانتون رو هم دعوت کنید

@ mezongoleyas68

این آدرس گروهه

پشیمون نمیشین

@goleyas68

این آدرس کاناله

سلام خانمای گل انشالله که همه ی منتظرا زودی دامنشون سبز بشه و بچه سالم و صالح داشته باشن.خانما ما یه گروه تلگرام زدیم بچا نی نی سایت اونایی که اقدامین دور هم باشیم اگه دوس داشتین بیاین 😘

https://t.me/joinchat/Cp_tghqbLWzvX-LChsmugQ

سلام خانوما

من هفته دیگه موعد پریودمه

این ماه اقدام کرده بودم

دمای بدنم خییلی زیاده چند روزه،احساس گرگرفتگی میکنم

مخصوصا تو ناحیه کمر و شکم

دو روزه همش سردرد دارم

با کمردرد و گاهی تیر کشیدن زیر دلم

و ترشح کرم رنگ

همشم احساس خستگی و بیحالی میکنم

جوری که صبح به زور از توی تخت بلند میشم

ممکنه باردار باشم؟؟کسی مثل من بوده که باردار بوده باشه؟؟خواهش میکنم هر کی میدونه جواب بده،ممنونم  

سلام خانوما من هفته دیگه موعد پریودمه این ماه اقدام کرده بودم دمای بدنم خییلی زیاده چند روزه،احسا ...

سلام عزیزم.من این ناه که باردار شدم همین علائم داشتم.اما خیلی ماه ها هم با این علائم باردار نبودم

سلام عزیزم.من این ناه که باردار شدم همین علائم داشتم.اما خیلی ماه ها هم با این علائم باردار نبودم

ممنون که جواب دادی عزیزم،مبارک باشه انشاءالله که نی نی شما به سلامت بدنیا بیاد، توکل برخدا

ممنون میشم واسه منم دعا کنی گلم