2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440329 بازدید | 117674 پست
اگه‌نوک سینه ت درد می‌کنه که به نظرم بارداری،من هیچ علایم بارداری نداشتم به جز بدخوابی و تپش قلب و ف ...

پس یعنی شما میگی فردا چک کنم؟ فردا ۳۲ ام میشه بنظرت نشون میده تا ۳۵ ام صبر نکنم؟ زیر دلمم درد میکنه البته میگیره چل میکنه 🥺 حس میکنم خدا دوستم نداره ، اخه هی به خودم میگم خدایا اگه باردار نیستم امروز پریود بشم باز نمیشم تا میگم پس باردارم یهو زیر دلم درد پریودی میگیره دارم دیوونه میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الی جون شما ویارت هفته چندم شروع شد؟من هنوز تهوع ندارم

من از هفته شش تا ۱۴شدید بود از ۱۴به بعد کم شده .بعضیا ندارن مشکلی هم نیست ان شاالله شمام از اون دسته ای من بچه اول خیلی خیلی کم بود یه قرص می‌خوردم خوب میشدم این یکی نه😢ولی بازم شکر طی شد

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
پس یعنی شما میگی فردا چک کنم؟ فردا ۳۲ ام میشه بنظرت نشون میده تا ۳۵ ام صبر نکنم؟ زیر دلمم درد میکنه ...

منم همین حس شمارو‌داشتم،موعد پریود تا سه چهار روز دل درد پریودی داشتم،هرلحظه چک میکردم و فکر میکردم پریود شدم، بعد دیگه ول کرد،به نظر به قول الی جون یه یه چهار روز دیگه ام صبر کنی بدنیس،دیگه خیالت راحته،درکت میکنم دقیقا مثل منی میفهمم،میدونی به نظر من اگه حامله باشی فردا نشون میده چون علائمت ظهورکرده،وای بازم تا دوشنبه سه شنبه صبر کن اگر میتونی،اگرم نمیتونی که فردا تست کن دیگه😅

من از هفته شش تا ۱۴شدید بود از ۱۴به بعد کم شده .بعضیا ندارن مشکلی هم نیست ان شاالله شمام از اون دسته ...

مرسی عزیزم،انشاالله شمام زودتر حالت بهتر شه،هفته ی شش منظور از تاریخ آخرینپریود هست درسته؟

مرسی عزیزم،انشاالله شمام زودتر حالت بهتر شه،هفته ی شش منظور از تاریخ آخرینپریود هست درسته؟

بله عزیزم .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خخخ نمیدونم چیکار کنم سعی میکنم تا دو شنبه صبر کنم🥺

صبر کن شما که قبلا سابقه عقب انداختن داری .چون ممکنه حتی جوابتم مثبت باشه ولی بی بی منفی نشون بده.اون وقت تو ذوقت میخوره

بله عزیزم .

❤️❤️،با این حساب من الان توی هفته ی ششم هستم،از تاریخ آخرین پریودم سی و هشت روز میگذره،هنوز تهوع ندارم،ولی برای فشارم امشب دیگه رفتم یه دکتر عمومی،یه دون قرص از کشوی میزش درآورد داد که فشارم امشب کنترل بشه،گفت هفته آینده برو پیش دکتر زنانت بهت دارو میده برای کنترل فشارت،گفت جای نگرانی نیست تحمل کن تا دوشنبه

❤️❤️،با این حساب من الان توی هفته ی ششم هستم،از تاریخ آخرین پریودم سی و هشت روز میگذره،هنوز تهوع ندا ...

درسته خوب خداروشکر .البته همه از شش شروع نمیشه تهوعشون بعضیا دیرتر شروع میشه😆حالا ان شاالله شما نداری.خوب کاری کردی رفتی دکتر فشار تو بارداری خطرناکه حتما باید کنترل بشه.

عزیزم من کیست داشتم سیکلم شده بود ۳۵ روزه و بین دو پریودی خون ریزی داشتم یه بار لخته لخته حدود دو رو ...

مرسی گلم منم الان تو پریودیم خونریزی داشتم یه لخته خون اندازه دو انگشت افتاد بعدش پریم نرمال شد،سونو روز ۱۴ دارم انشاالله که افتاده باشه

مبارک باشه 😍😍 هرکی تو این سایته باردار شده من موندم هنوز 🥺🥺 منم دعا کنید لطفااا الان ۴ روزه عقب ...

منم مثل شما 

سه روز عقب انداختم هیچ علائمی ندارم فقط گاهی زیردلم تیرمیکشه و معدم یکم میسوزه دوروز پیش بی بی چک زدم منفی بود 😢