2777
2789

سلام به همگی 

قبل از هر چیز لطفا پر بازدید کنید 

دوستان عزیز من به یه آگهی در دیوار برخوردم با عنوان کار در منزل با درآمد ۱۰ تا ۵۰ میلیون ،تولید سنگ نما ساختمون با قالب های سیلیکونی،به صورتی که مواد اولیه رو به من میدن و من کار میزنم کار هارو ازم می‌خرن 

که متاسفانه ازم کلاهبرداری کردن 

دیدم توی تموم شهر ها آگهی دارن 

پس این یه کلاهبرداری بزرگه 

من میخوام اقدام کنم برای شکایت 

لطفا اگر از شما هم کلاهبرداری شده و این تاپیک می‌بینید شمارم رو میزارم بهم پیام بدید تا با هم دیگه شکایت کنیم پولمون پس بگیریم 

۰۹۰۲۵۰۲۸۹۸۹ 

این شماره تماس منه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگین چطور کلاهبرداری کردن ازتون؟

بله ،به من گفتن برای شروع کار باید قالب سیلیکونی بخری ،من گفتم یه نفر معرفی کنید، به اون خانمی که معرفی کردن پول زدم و الان ایشون پاسخگو نیستن، خدا میدونه که پول چند نفر خوردن

من پیام دادم جواب ندادن

عزیزم اگه شما خواستی کار کنی ،برای خرید قالب خودت اقدام کن ، از شخصی که اونا معرفی میکنن تهیه نکن ،

میدونی چرا ؟

چون من توی یه شهر دیگه همون اگهی رو دیدم و پیام دادم بهشون ،اما ایدفعه یکم پاپیچ شدم و ضمانت و این چیزا خواستم ،این یکی خانومه گفت عزیزم شما خودت برو قالب هاتو بخر بعد به من اطلاع بده ،یعنی با اعتماد به نفس گفت نمیخواد از اونی که من معرفی کردم بگیری ،و این رو که گفت ممکنه کارشون واقعی باشه چون اصرارنکرد 

حالا یا اون خانوم قالب فروش کلاهبرداره،یا هر جفتشون هم اگهی و هم اون خانوم دستشون تو یه کاسه هست 

شما قالبت رو خودت به صورت شخصی و آزاد تهیه کن که اگر هم کار کلاهبرداری بود شما قالبت رو حداقل داشته باشی فوقش میفروشی 

من کاری به اگهی ندارم 

چون اون خانوم پاسخگو نیستن من دارم پیگری میکنم از طریق شماره کارت 

بعد اگر تهیه کردی لطفا بیا بگو که چیشد

[QUOTE=359663960]توروبیکا هم باسنگ مصنوعی چیز میز درس میکرد وکلاس اموزش داشت به قیمت ۱میلیون وخورده 

من فقط میدونم کارشون رو توی دیوار اگهی میکنن روبیکا و ایتا پاسخ میدن ،توی روبیکا بهشون برخورد نکردم 

اما تو همین نی نی سایت دوستان تاپیک زدن که تو کرج هم به همین صورت و از طریق همین کار کلاهبرداری شد ازشون

حتی اونا آموزش حضوری داشتن اما با این حال باز کلاهبرداری بودن و پول قالب ها خوردن رفتن

ولی آموزش اکسسوری اگر هستتوی یوتیوب هست نیاز نیست هزینه کنی 

شمارتو گذاشتی مزاحمت میشن

مزاحم ها رو بلاک میکنم ،هدف از این کار پیدا کردن و راهنمایی دوستانی بود که با همین مشکل مواجه شده بودن ،اگه شکایت ها زیاد باشه احتمال زیاد حکم جلب و قرار تعقیب صادر میشه 

مزاحم ها رو بلاک میکنم ،هدف از این کار پیدا کردن و راهنمایی دوستانی بود که با همین مشکل مواجه شده بو ...

میدونم ولی خسته کنندس هی زنگ بزنن مزاحم بشن

امیدوارم که درست بشه کارت