مامانمنکلا سواستفاده گره و همیشه طلبکاره مبخواد هرجور شده منو شوهر بده ۲۳ سالمه همیشه ویژگی های منفیمو میگه که من خار کنه هر کی میاد همش میگه خیلی خوبه و بهتر از توعه باورتون نمیشه یه مردک آشغال اومده بود خواستگاریم ۳۶ سالش بود میگفت خیلی سرتر از توعه کلا منو خار و خفیف و ذلیل میدونه چون دوست پسر داشتم و کنکور قبول نشدم اینارو همش میکوبه تو سرم میگه میخوام شوهرت بدم از سرم بازم کنمت
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دیگه همین ان .یه دوره هستن . که اعصاباشون همگی صفر هستش.
غرغرو ان .و چیزای منفی زیاد میبینن تا مثبت . و فکر میکنن دختر پسرای مردم بالاتر و بهترن و....
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
نه عزیزم من اول ازدواجم همش میخواستم جدا بشم مادرم تا قهر میکردم میگفت تو مقصری و فلان الان که نگاه ...
خوشحالم که الان تو زندگیت موفقی درسته مامان اینشکلی داشتن باعث میشه آدم مستقل بار بیاد ولی روحیش داغون میشه نیاز به مهرو محبت صفر میشه عصبی میشه خود کم بین میشه اعتماد بنفسش میاد پایین
هعی خواهر ببین بکجا رسیدیم از اول یادمون میدن مشکل دار بشیم فقط
مامان من هیچ وقت حوصله نداشت هر وقت ازش سوالی میپرسیدم میتوپید بهم هیچ وقت محبت نکرد بهم آدم بدی نبود ها خیلی هم سخت کوش بود ولی ن غذای درست حسابی میداد بهم ن دوس داشت لباس درست بپوشم هر وقت از آرزوهام میگفتم مسخرم میکرد خیلی خوردم کرد الان اصلا اعتماد بنفس ندارم