2777
2789

از نظر اعتماد و تعهد می‌دونم خیالش راحته اصلا به خاطر شک به خیانت و اینا نیست می‌دونه زن پاکیم

تازه ازدواج کردم 

دیدم هی به من میگه اطلاعاتمونو از خونه بیرون نبر مسائلمونو نگو 

در حالی که من تلفنی با مامانم و خواهرم حرف میزنم اون که خونه نیست مطمینم هستم اونا پیشش سوتی ندادن از حرفایی که میزنم 

پس از کجا فهمیده؟ 

اینم بگم مسائل خیلی خصوصی که نباید نمیگم همون چیزای معمول که مادر دختری میگن یا به خواهرام زنگ میزنم همینطور 

از کجا بفهمم شنود میشه یا نه؟

شاید گوشزد میکنه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید فقط داره یادآوری میکنه هیچ مردی خوشش نمیاد اسرار زندگیش به بیرون درز کنه حتی اگر مثلاً بحث کرده باشین دوست ندارن حتی مادر یا خواهر خبردار بشن همسر منم همینه و منم سعی میکنم رعایت کنم گرچه بعضی وقتا سخته 

الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم 💚         

اولشه رسیده. همسر منم میگفت. ی بار باهاش برخورد کردم(منظورم این نیست که شما هم این کارو انجام بدید). الان بهتر شده.سال اول ازدواج این سختی ها رو داره

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique