2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439254 بازدید | 117674 پست

سلام. دوستان مي خواستم براي خواهرم بالش بارداري بگيرم. به نظرتون کداميک از موردهايي که انتخاب کردم بهتره.ممنون از راهنماييتون:

https://affstat.adro.co/click/ff15a2cc-d590-4ed7-810c-3a63edc536b5

https://affstat.adro.co/click/ef9ad9ea-4818-49b8-ade2-64a25b11c029

نه بابا لکه لانه گزینی کمه نهایتا تا دو روز قطع میشه... بعد اینکه اون پیامو نوشتم خیلی گریه کردم... ...

خوب گریه نداره چرا بی خود استرس وارد می کنی حالا ان شاا... اینبار میری دکتر علتشا میفهمی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

لطفا کمکم کنید.

پریودیم منظمه ولی این ماه چهار روزه از پریودیم گذشته . دیروز بیبی چک گذاشتم یه خط کمرنگ بود ولی رفتم آزمایشگاه و از نظر بتا منفی بود . از طرفی خیلی کم درد دارم . دردهام با دردهای پریودی فرق میکنه ... چند روزه کمرم شدیدا درد میکنه ... یه مقدار حالت تهوع دارم و بدنم هم گر میگیره ... بنظرتون باردارم؟

یه قلب امیدوار سرزمین معجزه هاست 😍
سلام لطفا کمکم کنید. پریودیم منظمه ولی این ماه چهار روزه از پریودیم گذشته . دیروز بیبی چک گذاشتم ی ...

نه عزیزم ازمایش دادین دیگه .ولی حتما واسه عقب افنادن و کمردرتون دکتر پیگیری کنین

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
الی جون پس چرا بیبی چکم مثبت میشه؟ 

مطمینی از بی بی چک درست استفاده کردی همون موقع مثبت شد یا که گذاشتی خیلی بگذره از تستت 

بلافاصله خط افتاد ... به یک دقیقه هم نرسید

عه اره هاله انداخته قرص hcg مصرف نکردی .اخه ازمایش جوابش دقیق تره تسته واسه همین گفتم. میخوای بری دکتر بفهمی علتش چیه

بعد از یک سالو سه ماه اقدام هنوز هیچی. توروخدا با دلای پاکتون برای منم دعا کنید😢😢😢

اخی عزیزم انتظار سخته ولی نگاه کنی خیلیا از شما بیشتر انتظار کشیدن .توکلت به خدا باشه خدا خیلی بزرگه ان شاا... امسال دیگه بارداری.به نظرم دکتر هم پیگیری کن

اخی عزیزم انتظار سخته ولی نگاه کنی خیلیا از شما بیشتر انتظار کشیدن .توکلت به خدا باشه خدا خیلی بزرگه ...

ممنون عزیزم. حتما😘😘😘

خدایا شکرت ک منو لایق مادر شدن دونستی🙏🙏🙏
نه عزیزم چیزی مصرف نکردم امروز پریودشدم

عزیزززم .سری بعدی ان شاا... یه مارک معروف بی بی چک بخر از اون قطره ای ها بعدم بذار یه هفته تاخیر بیفته و استفادا کن .چند وقت اقدامی؟ 

من پریوددد شدم 

خوبدیگه وقتشه شوهرت به نی نی علاقه مند کنی بعد اقدام کنی که ان شاا... بارضایت هردو یه نی نی خوشکل بیاد وسط زندگیتون