2777
2789

اطرافیانم شبیه منن عمل کردن هیچ خوب نشدن

نه قد و قواره دارم نه پوست و موی خوبی نه اجزای صورت قشنگی نه دست و پا و انگشتای کشیده ای بدنمم پر از تیرگی و ترک و لک...هر چقد میخوام سر خودمو گرم کنم یه ضعفی بابتش دارم همیشه

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیا همین حسو دارن عزیزم منم همین مشکلو دادم قدم بلنده سفیدم موهام پر و خوشرنگه ولی نه قیافه خوبی دادم نه هیکل خوبی اصلا اعتماد بنفس ندارم

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عزیزمممم. میشه بپرسم متاهلی یا مجرد؟

البته بگم که طرز صحبت کردن هم خیلییی تو جذابیت تاثیر داره. باور کن. اینکه زرنگ باشی مدریتت خوب باشه هم همینطور

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

امیدوارم بخت و سرنوشتت قشنگ باشه چون فقط این مهمه

خدا به من داده زیبایی رو ولی سرنوشتم تلخه تلخه زیباییم اصلا باعث خوشبختیم نشده به چشم شوهرمم اونجور ک باید نیومدم

بعد میبینم کسایی که قیافه معمولی دارن خوشبخت ترن

اینهمه تعریف کردی از خودت بعد میگی خوب نیستم😶😂

تاحالا ندیدی کسی رنگ پوست و موش خوب باشه و قد بلند باشه ولی اجزای صورتش زشت باشه؟ هیکلش بد باشه؟

اره خدارو شکر میکنم بابت این یذره زیبایی که در کنار زشتی صورتم اصلا دیده نمیشن

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

تاحالا ندیدی کسی رنگ پوست و موش خوب باشه و قد بلند باشه ولی اجزای صورتش زشت باشه؟ هیکلش بد باشه؟اره ...

خب ببین تو زشت نیستی فقط خوشگل نیستی معمولی ولی پوستو موی خوب خودش خیلی تو زیبایی تاثیر داره الان من خودم زیبام دروغ چرا ولی چون خیلی جوشو لکو..دارم زیباییم مشخص نیس هرکسی یه چیزی کم داره

عزیزمممم. میشه بپرسم متاهلی یا مجرد؟

مجردم عزیزم 

بیشتر از اینکه کسی سمتم نمیاد مطمئن میشم که زشتم خانوما حداقل حداقل یک خواستگار یا خاطرخواه رو دارن

برقص و بخند و بگذر....دنیا در گذر است و تو رهگذر 🌸🩷