جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ادم بیخودی بود مسئولیت پذیر نبود اصلاخیلی خسیس بود به شدت مامانی روز هایی ک آف بود کلا پیش مامانش بو ...
ناراحت و دلگیر شدی
همینا رو یادت بیار
فراموش نکن بابت چی ازش جدا شدی
اون اگه آدم به درد بخوری بود هیچ وقت تو ولش نمیکردی
ولی نبوده
و تو جرئت اینو داشتی که از ش جدا بشی
و تو یه زن قویی هستی
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡
حتما ی کاری کرده ی چیز دیدم ازش که ترجیح دادم جداشم
اگه شما رو بندازن از خونه ات بیرون بگن مامانم ترجیح میدم ب تو دوسال هم دنبالت نیاد یه خبر مگیره ببینه مردی یا زنده با دوسال با دوست دخترش بگیرنش بازم ادامه میدین؟
انقدر برا ادمی به این بیخودی خودتو اذیت نکن اخه ببین ارزششو داره؟ الان باید بشینی فقط برا اینده ات و خوشبختی که خدا بت داده برنامه ریزی کنی بی پشت و پناهم ینی چی ؟ پشت پناهت خودت باش موفق شو درس بخون زندگی عالی داشته باش تهشم با کسی که لایقته و بهت عشق واقعیو میده ازدواج کن و خوشبخت شو اینارو بخاطر کی از خودت داری دریغ میکنی حیفت نمیاد؟ امشبه رو باشه حق داری ناراحت باشی واسه طلاقت ولی از فردا اگه ذره ای بذاری رو اینده اتو خوشبختیت تاثیر بذاره اون بی لیاقت اونوخ دیگه تخصیره خودته و ضربه شو گذاشتی بهت بزنه انتخاب با خودته یا اینکه میتونی از فردا بهترین و قشنگ ترین زندگیو برا خودت بسازی و فقط لذت ببری:)
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)