2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4437297 بازدید | 117674 پست
فدات عزيزم توچطوري ريحانه خانوم گل چطوره  خوبي چند ماهشه الان دخملمون؟ باران يك ماهه شده گلم شي ...

منم خوبم شکر خدا اونم خوبه نزدیک به پنج ماهشه .هر روز شیرین تر از دیروز 😊.بله فقط شیر خودمو می دم . تو دوماهگی مقدار کمی شیر خشکم بهش می دادم .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان.یه سوال دارم.من چند سال اقدامم برای بارداری .چند ماه پیش فهمیدم که لوله هام گرفتگی داره باید عمل کنم.همیشه زیر دلم سرد بودش ولی الان از دیروز داغ شده.نوک سینه هام درد میکنه.ترشح سفید رنگ و بی بو دارم.تکرر ادراد دارم.پریودامم نامنظمه.میترسم بی بی بزنم منفی بشه.شما تا حالا کسی بوده همچین علائمی داشته باشه و باردار بوده.خواهش میکنم جواب بدید.منو از استرس دربیارید

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
منم خوبم شکر خدا اونم خوبه نزدیک به پنج ماهشه .هر روز شیرین تر از دیروز 😊.بله فقط شیر خودمو می دم . ...

ایجووونم خدا برات نگهش داره عزیزم اره بچه داری سخته ولی خیلی خیلی شیرینه 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...
سلام دوستان.یه سوال دارم.من چند سال اقدامم برای بارداری .چند ماه پیش فهمیدم که لوله هام گرفتگی داره ...

سلام عزیز...

این علائمی که میگی نشون میده بارداری....😍

روز چندمه سیکلته...؟؟؟

اگه بیشتر از ٣٠_٣۵ روز شده بی بی بزن ....

سلام خانوما...

من این ماه پریودیم عجیب غریب بود تا حالا اینجور نمیشدم...

تمام علائم بارداری رو داشتم جز تهوع.... روز اول پری خون سیاه و لخته داشتم...روز دوم پری خونریزیم خیلی کم شد،شد قرمز روشن...روز سوم لکه بینی روز چهارمم که امروز بود پاک شدم...

حالا الان سینه راستم تیر میکشه...سینه هام سنگین شدن...

یعنی احتمال داره باردار بوده باشم یا نه طبیعیه؟؟؟

ایجووونم خدا برات نگهش داره عزیزم اره بچه داری سخته ولی خیلی خیلی شیرینه 

ممنون عزیز دلم همچنین دخمل شمارو خدا حفظ کنه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام دوستان.یه سوال دارم.من چند سال اقدامم برای بارداری .چند ماه پیش فهمیدم که لوله هام گرفتگی داره ...

علایم بارداری داری عزیززم ایشاا... که انتظارت تموم شده و بچه دار بشی عزیزم

سلام خانوما... من این ماه پریودیم عجیب غریب بود تا حالا اینجور نمیشدم... تمام علائم بارداری رو داش ...

احتمالا داری اماده می شی واسه بارداری منم انگاری بار قبل از اینکه بارداردبشم یه همچین پری تجربه کردم.

سلام خانما کسی هست؟موعدم فردا هس از۳روز قبل دل‌درد پریود میگیره ول می‌کنه تخمدان چپم هراز گاهی دردمیگیره ومیسوزه کمرمم از دیروز وقتی زیاد سرپا باشم یا کاربیشتر انجام بدم خیلی دردمیگیره که با استراحت خوب میشه اشتهام خیلی کم شده از دیروز ظهر که ناهار خوردم جز چای وآب چیزی نخوردم گرسنم نمیشه قبل پریودم اینجوری نمیشدم قبلا

حتی قبلا اگه ناهار دیرتر میخوردم قندم میفتاد ودست وپام می‌لرزید ولی الان۲۴ساعت کامل شد غذا نخوردم هنوزم احساس گرسنگی ندارم راستی گرگرفتگی هم بعضی وقتا دارم میشه اینا علایم بارداری باشه یانه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سلام خانما کسی هست؟موعدم فردا هس از۳روز قبل دل‌درد پریود میگیره ول می‌کنه تخمدان چپم هراز گاهی دردمی ...

سلام عزیزم من هستم من سه ساله اقدامم اینقدر این علائم رو داشتم و نشدم ولی اون ماهی که باردار شدم یه روز یهویی گریم گرفت شک کردم باردار بودم ولی سقط شد .. ولی اینکه کم اشتها شدی ممکنه از علائمش باشه ان شالله که تو این روزای سخت خدا دلتو شاد کنه و باردار باشی.. منم فردا موعدمه ولی علایم خفیف پریودی دارم و اصلا امیدی ندارم

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
سلام عزیزم من هستم من سه ساله اقدامم اینقدر این علائم رو داشتم و نشدم ولی اون ماهی که باردار شدم یه ...

ممنون عزیزم که جواب دادی😘 جدی می‌تونه باشه؟اخه شک کردم چون سابقه نداشته که۲۴ساعت کامل غذا نخورم امیدوارم کردی عزیزم ممنونم😍😍😍

انشاءالله که تو هم بارداری و بی بی مثبت میشه گلم😍😍😍😘😘

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
سلام عزیزم من هستم من سه ساله اقدامم اینقدر این علائم رو داشتم و نشدم ولی اون ماهی که باردار شدم یه ...

دیروزم پاهام دردمیکرد مثل پریودی ولی همیشه روز اول خونریزی پادرد داشتم سابقه نداشته از قبلش درد بگیرم واشتهام بسته بشه!

ممنون عزیزم که جواب دادی😘 جدی می‌تونه باشه؟اخه شک کردم چون سابقه نداشته که۲۴ساعت کامل غذا نخورم امی ...

آره ممکنه چون قبلش اینطور نبودی

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜