2777
2789
عنوان

کی و چطور مسائل جنسی رو به بچه‌ها آموزش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از زمانی که بچه حس استقلال پیدا میکنه و میل داره خودش بره بازی کنه و یا با دوستاش همبازی بشه ..

اما کم کگمم باید این آموزش در اون نهادینه بشه ..

اول در حد کلیات و خیلی محدود 

بعد هر سال کمی به جزئیات اضافه میشه 

تا وقتی که به سن بلوغ نزدیک میشه ..مثلا 12 به بعد به نظرم دیگه باید تا حدودی 90 درصد مسائل رو فهمیده باشه ...

حتی اگه خودمون هم نخوایم بچه ها یا با سوال از ما ...یا با دیدن فیلمها و یا از طریق دوستان و همسالانش هم سوال براش به وجود میاد و هم از سر کنجکاوی ممکنه دنبال اطلاعات برن ... 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
تجربه خودته😂😂🤣

اره من خودمم از دوستام یاد گرفتم 

یکی بهم گفت انجام عمل .... 

منم گفت یعنی چی به چه دردی میخوره؟

برگشت بهم گفت ولش کن و خندید و رفت

رفتم از یکی دیگه پرسیدم گفت کی این چیزا رو بهت یاد داده گفتم اون ... بعد برگشت داد زد بهش گفت چرا همچین چیزایی رو به بچه یاد میدی و بهم گفت که چیزی نیست بابا و مامان هامون که با هم می خوابنا منظورش اون بوده 

منم گفتم اخه اینکه چیزی نیست پدر و مادرامون که هر شب با هم می خوابن چیز جالبی نیس که

چرا نباید ندن؟ چه چیز بدی هست موقع ازدواج اونوقت عین خنگ ها باشن؟

بعد به چه دردش میخوره؟

جز کنجکاوی بی‌مورد؟

ما چیزی داریم به نام علمِ لاینفع

یعنی علمی که ممکنه بهت سودی نرسونه 

الان مثلا دانش‌آموزای کلاس پنجمی من بدونن ارتباط جنسی چی هست و بچه چطور به وجود میاد چه دردی ازشون دوا میشه؟!

کما اینکه شاید بدونن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

خصوصی ترین مسایل که برگزفته از شخصیت و سبک زندگی شماست رو بهتر قبل ازینکه در بین دوستان یا اطرافیان به شکل اشتباه و بد موقع یاد بگیره خودتون از کودکی شروع کنید کم کم آموزش بدید

ناحیه ی خصوصی و حفظ حریم و… که از همون دو سه سالگی باید آموزش داده باشه 

تفاوت بدن زن و مرد تا شش سال سر بسته توضیح داده بشه 

در مورد مسایل جنسی و تولید مثل هم بسته به کنجکاوی بچه کاملا کودکانه ولی صحیح نه به دروغ (رفتیم از بیمارستان آوردیمت یا خریدیمت و… ) توضیح داده بشه ، نشانه ی های بلوغ هم از هفت هشت سالگی براشون گفته بشه که از دیدنش شکه نشن یا نترسن و منزوی نشن

من پسرم هشت ساله سربسته درباره ی رسالت ازدواج، تولید مثل و دوره ی قایدگی بانوان چیزایی براش گفتم کاملا سربسته و در حد فهم پسرم 

درباره رابطه ی جنسی مشاور مدرسه گفت هنوز زوده ، تفاوت های زن و مرد و حفظ حریم خصوصی هم از ۴ سالگی اوکی بود 

ضمنا اینها بسته به شرایط و کنجکاوی بچه ی من بوده و مممکنه برای بچه ی دیگه ای زود یا حتی دیر باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بعد به چه دردش میخوره؟جز کنجکاوی بی‌مورد؟ما چیزی داریم به نام علمِ لاینفعیعنی علمی که ممکنه بهت سودی ...

به چه درد میخوره؟ کسی سو استفاده نمیکنه 

و از جای نامعتبر چیزای بد تر نمیفهمن 

که از پدر مادرشون متنفر بشن 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

اگه بچت مثبت باشه تا کلاس هشتم نمیفهمه که تو همون مدرسه یاد میگیره

ولی نود درصد بچه ها خودشون از قبل بلدن 

ولی اگر بچت کوچیکه و سوال درمورد اینکه بچه ها از کجا میان میپرسه میتونی بگی مامان و بابا وقتی همو دوست دارن و همو بوس و بغل میکنن خدا بهشون نینی میده

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.