2777
2789

نامزدم این ماه ماشین خریده و کل پولاشو داده و پول نداره این ماه

ما دیروز رفتیم بیرون کنار یه گل فروشی رد شدیم و نامزدم گفت عه چه گلاش خوشگله و چند دقیقه فکر کرد و رفتیم من اونجا متوجه شدم که میخواست بخره اما برای کم بودن پولش نخرید 

بعد کنار گل فروشی یه کتابفروشی بود رففت و یه کتاب برای خودش خرید 

من خیلی عصبانی شدممم 

وقتی پول نداره برای من گل نمیخره اما برای خودش کتاب خرید 

من خیلی ناراحت شذم و حس کردم منو اولویت نژاشته

شب ناراحتیمو توی چت گفتم 

نامزدم خیلی ناراحت شد و حس کرد به مردونگیش برخورده و میگفت الان که پول ندارم چرا اینو میگی و درکم نمیکنی و...

من حس میکنم حرفمو خیلی تند زدم و به غرورش برخورد

اگه یه خانوم با سیاست بود این قضیه رو چطور میگفت؟

توروخدا اسکرینارو بخونید و راهنمایی کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک نصیحت از منی که ۷ ساله متاهلم

برای هر چیزی با مرد دعوا درست نکن ، فکر نکن بابا یه بحث ساده است یا ...به مرور همه اینا میشه عادت

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من بهت حق نمیدم پول نداره خوب شاید لازم داشته 

حالا اینک به کنار گل کجا کتاب کجا گل خشک میشه اما کتاب یچیز دیگس

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️