2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436051 بازدید | 117674 پست
دیروزم پاهام دردمیکرد مثل پریودی ولی همیشه روز اول خونریزی پادرد داشتم سابقه نداشته از قبلش درد بگیر ...

من اون ماهی هم که باردار شدم درد پریودی رو داشتم ، ولی من از وقتی تو اقدامم هر ماه یه جوره دردام .. واقعا آدمو خسته میکنه

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
آره ممکنه چون قبلش اینطور نبودی

ممنونم عزیزدلم 😍😍😘 انشاءالله فردا پریود نشدم چند روز بعد بی بی میزنم میام همینجا خبرشو میدم 😘😘

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اون ماهی هم که باردار شدم درد پریودی رو داشتم ، ولی من از وقتی تو اقدامم هر ماه یه جوره دردام .. ...

من همیشه پریودام بهم ریخته بود چندماه نمیشدم بعد میشدم رفتم پیش دکتر آزمایش هورمونی دادم تیروئیدم کم کار بود که دکترم قرص کم کاری داد از وقتی قرص میخورم پریودم منظم شده و بدون علامت هس ولی اینسری این علایم عجیب و غریب رو دارم دو به شکم که هستم 

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

خانومای باردار اونماهی ک باردار شدین سینه درد داشتین موعد پری؟!کدوم قسمت سینه هاتون دقیقا درد میکرد؟

من نزدیک ۷ماهه اقدامم اینماه لتروزول خوردم ۳ تا دونه تا پنجم پری ازموعد تقریبیم ۳روز گذشته و ۳۳ سیکلمه

از ۳۰ سیکلم سینه هام بزرگ و افتاده شدن و بغل هاش ب سمت سینه دردناک شده طوری ک لباس نازک میپوشم اذیت میشم رگ های ابی هم از روش زده بیرون صورتم هم جوش زده تخمدان چپم تیر میکشه کار سنگین بخوام انجام بدم دلم درد میگیره تقریبا شبیه دلدرد پری اما ن ب اون شدت خفیفه کم دیروز و دیشبم سوزن سوزن شدن ناف  رو داشتم... بعضی وقتا هم انگار ک از داخل ب اطراف نافم چنگ میزنن.خودم متوجه نشدم اما شوهرم چنروزه بهم میگ چقدر دستشویی میری سارا و مسخرم می کنه تکرر ادار چطوریه؟

سینه دردم همچنان ادامه داره

بنظرتون احتمال بارداری هست؟ بی بی بزنم یا زوده؟

علامت سوزن سوزن شدن ناف رو ماه های قبل داشتم ولی قبل موعد و از۲۳ سیکل ولی اینماه از۳۰ سیکل و روز موعدم داشتم

اگ کسی علایم مشابه داشته و باردار بوده لطفا چن خطی تایپ کنه برام اجرش با امام حسین💚

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
من همیشه پریودام بهم ریخته بود چندماه نمیشدم بعد میشدم رفتم پیش دکتر آزمایش هورمونی دادم تیروئیدم کم ...

ان شالله میای و خبر خوب رو میدی...

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
خانومای باردار اونماهی ک باردار شدین سینه درد داشتین موعد پری؟!کدوم قسمت سینه هاتون دقیقا درد میکرد؟ ...

عزیزم من نداشتم درد سینه رو ، ولی شما خیلی از علائمشو داری به امید خدا بارداری..

عزیزم من نداشتم درد سینه رو ، ولی شما خیلی از علائمشو داری به امید خدا بارداری..

ممنون ولی من هرماه یسری علایم بارداری دارم و پری میشم💚فقط علایم اینماه یکم با ماه های قبل متفاوته مشکوک شدم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
ممنون ولی من هرماه یسری علایم بارداری دارم و پری میشم💚فقط علایم اینماه یکم با ماه های قبل متفاوته م ...

آره علائمت خیلی زیادن.. 

خانومای باردار اونماهی ک باردار شدین سینه درد داشتین موعد پری؟!کدوم قسمت سینه هاتون دقیقا درد میکرد؟ ...

عههه توجه نکردم به اینکه گفتی سه روز گذشته بدو بی بی چک بزن بیا مارو هم خوشحال کن.. 

انشاءالله عزیزدلم 😍😍😘

انشاءالله عزیزدلم 😍😍😘

عزیزم داشتم میچرخیدم این مطلبو دیدم گفتم بذارم واست کیف کنی 

عزیزم داشتم میچرخیدم این مطلبو دیدم گفتم بذارم واست کیف کنی 

دستت درد نکنه عزیزدلم واقعاً خوشحالم کردی خواهری 😍😍😍😘

امشبم غذا نخوردم یکم احساس سرگیجه دارم وسردرد

عههه توجه نکردم به اینکه گفتی سه روز گذشته بدو بی بی چک بزن بیا مارو هم خوشحال کن.. 

فردا شاید بزنم شوهرم میگ ی هفته صبر کن نخوره تو ذوقت منم میترسم منفی بشه